TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Selam kizlar. Bende pzt gunu transfer oldum. Beklemedeyim. Belirtileri duymak sizlerden guzel haberler almak icin geldim:) hepimiz icin hayirlisi olsun.

Tmmdir konusmamiz yarim kalmisti:) velhasil bnm sonuc negatif oldu
Aynen benim de,üzüldüm ama hayırlısı olsun,bugün Yücel beyle konuştuk embriyo orta kaliteydi dedi, ben yaza yeniden deneyeceğimi söyledim kaliteyi yükseltmek için ne yapabileceğimi sordum o da katkısız gıdalar tüket alfalife diye bir vitamin ilacı var onu kullanabilirsin dedi, iki gündür şekeri bıraktım altı ay sağlıklı beslenip bol su içeceğim, bakalım ne olacak...sen yeniden deneyecek misin?

Slm kızlar.Bende 2.denememi yaptım.dondurulmuş embriyo 2 tane iyi kalitede.yarın test günüm.yerimde duramıyorım.ilki negatifti.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

Slm kızlar.Bende 2.denememi yaptım.dondurulmuş embriyo 2 tane iyi kalitede.yarın test günüm.yerimde duramıyorım.ilki negatifti.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah
Sen sureyi bitirmissin ins guzel haberler alirsin canim:) ben daha 2. Gundeyim ama 1. Kaliteydi gelismleri iyidi embroyolg umutlu kismet tabi hersey

Ben Ankarada yım.O yuzden bunlarla ilgili bilgim yok canım
Ankarada özelde mi yaptrdın ğeki fiyatlar nasıl acaba özellerde ben ilk denememi kocaeli ünide yaptım transferim oldu bekliyorum ilaçlar bin işlemde 900 tuttu iki bin yani ortalama eğer negatif olursa özelde iatiyorumda sorayım bi dedim

Ankarada özelde mi yaptrdın ğeki fiyatlar nasıl acaba özellerde ben ilk denememi kocaeli ünide yaptım transferim oldu bekliyorum ilaçlar bin işlemde 900 tuttu iki bin yani ortalama eğer negatif olursa özelde iatiyorumda sorayım bi dedim

Devlet destegini bilmiyorum ama ilaci vs derken 10binlirayi gozden cikar arkadasim.

Evet özelde yaptırdım.Benim dr um ayrıca kendi muaynehanesi vardı.ona gittim.Onun anlaşmalı olduğu özel hastanede yaptırdım.yani ilaçların farklılık gösterebilir .Benimki 12 bin civarı tuttu

Aynen benim de,üzüldüm ama hayırlısı olsun,bugün Yücel beyle konuştuk embriyo orta kaliteydi dedi, ben yaza yeniden deneyeceğimi söyledim kaliteyi yükseltmek için ne yapabileceğimi sordum o da katkısız gıdalar tüket alfalife diye bir vitamin ilacı var onu kullanabilirsin dedi, iki gündür şekeri bıraktım altı ay sağlıklı beslenip bol su içeceğim, bakalım ne olacak...sen yeniden deneyecek misin?
Beni ipek hanim aradi banada orta kaliteydi dedi ama bu aya mahsus bisey oldugunu soyledi yani esinle sende bir siki ti yok dedi bir dahaki tedavide napacaklarini anlatti pek anlamasamda adetin ikinci gunu bakicaz eger onden giden yumurta varsa dedi o ay iptal edicez dedi tedaviyi .. cnku bnm yumurtalar orantisiz buyumust bazisi buyudu onlar catlamasin diye igne verdi .. bnde anlamadim madem ozMn niye yapmadilar ...suan yaptiramam malum daha yeni tedavi borclarini odemeye basladik nezman olur onuda blmiyorum hic. sizin sorun neydi ?

Kızlar memorial acıbadem bahçeçi merkezlernde tüp bebek ücretleri ne kadar yaptıranlar ne kadara yaptırdınız rapor geçerli mi o merkezlerde
Sisli memorial 7.800 du ama suan 8.700 olmus sanirim yumuta toplama transfer dahil.. ilaclar 5000 e yakin tutuyor ekstra dondurma parasi histreskopi fln gerekirse onlarda ayrica tutuyor

Sonuç negatif kızlar.Çok umutlanmıştım üzgünüm:(inş sizler pozitif görürsünüz

Back
X