Transfer sonrası test

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
6.gün embriyosu transferin 5.günü negatif çıktı kan testim kızlar yine de pozitif olma ihtimali var mı

Merhaba, ben de dondurulmus embriyo ile 5.gun dondurulmus transferi oldum, ikinci denemem, kalite 4aa ydi. Bugun 8.gunum, evde idrar tahlili yaptim sonuc negatif, persembe gunu kan tahlili gunum, ama okudugum kadariyla idrar tahlilinde en azindan ikinci cizginin silik cikmasi gerekiyor. Acikcasi umudum azaldi ama tabiki kan tahlilini de yaptiracagim, bu sekilde deneyim yasayan oldu mu? Simdiden tesekkurler..

Merhaba, ben de dondurulmus embriyo ile 5.gun dondurulmus transferi oldum, ikinci denemem, kalite 4aa ydi. Bugun 8.gunum, evde idrar tahlili yaptim sonuc negatif, persembe gunu kan tahlili gunum, ama okudugum kadariyla idrar tahlilinde en azindan ikinci cizginin silik cikmasi gerekiyor. Acikcasi umudum azaldi ama tabiki kan tahlilini de yaptiracagim, bu sekilde deneyim yasayan oldu mu? Simdiden tesekkurler..

Erken test yapıp neden kendinizi demoralize ediyorsunuz :(
Sabırsızlanmayı çok iyi anlıyorum ama gününden önce test yapmak, tüm anne adaylarının moralini bozar. Bu süreçte moral en önemli şeylerden biridir. Testinizi transferden sonra 12.günde yapmalısınız. Umarım pozitif sonuc alirsiniz..

Back
X