Transfer sonrası teste gün sayanlar

Kızlar embriyo transferimin üzerinden 9 gün geçti. Bugün azıcık ev işi yapayım dedim, dinlenerek birazcık yaptım. Sanki kasıklarımda bir gerginlik oldu, bel ağrım da arttı. Böyle nazlı nazlı yatacak mıyım ben hep:110: hiç içim durmuyor, yattığım yerden gördüğüm her toz taneciğine uyuz oluyorum

Son düzenleme:
Kızlar embriyo transferimin üzerinden 9 gün geçti. Bugün azıcık ev işi yapayım dedim, dinlenerek birazcık yaptım. Sanki kasıklarımda bir gerginlik oldu, bel ağrım da arttı. Böyle nazlı nazlı yatacak mıyım ben hep:110: hiç içim durmuyor, yattığım yerden gördüğüm her toz taneciğine uyuz oluyorum
Öyle oluyo canım normalde dikkatini çekmeyen herşey gözünün önüne geliyo ama sabret biraz az kalmış o kadar meşakatli yollardan geçiyoruz azıcık sabir dinlen RABBIM INŞAALLAH evlatlarimizi kucağimiza almayi nasip eder ümmet-i muhammedle beraber...INŞAALLAH güzel haberler alırsın...

Sevgili bayanlar
Şuam yumurta gelişimi aşamasındayım
Allah izin verirde trasfere giderse yolumuz
Sizlerden merak ettiğim bişey var
Transferli iken ne tür ilaç kullanıyorsunuz
İğne mi jelmi?
İkisimi tekimi?
Farklı ekstra kullandığınız ilaç yada bir takviye varmı?

Sevgili bayanlar
Şuam yumurta gelişimi aşamasındayım
Allah izin verirde trasfere giderse yolumuz
Sizlerden merak ettiğim bişey var
Transferli iken ne tür ilaç kullanıyorsunuz
İğne mi jelmi?
İkisimi tekimi?
Farklı ekstra kullandığınız ilaç yada bir takviye varmı?
Crinone jel (sabah-akşam) ve estrofem (sabah-öğlen-akşam) ve Folibol kullanıyorum. Başka bir takviye vermedi doktorum şimdilik

Crinone jel (sabah-akşam) ve estrofem (sabah-öğlen-akşam) ve Folibol kullanıyorum. Başka bir takviye vermedi doktorum şimdilik
Dondurulmuş tedavimi sizinkisi
Nerede tedavi görüyorsunuz?
Çoğı merkez iğne veriyor gibi
Allah mücadelemizin karşılığını kucağımıza versin inş.

Herkese selam, benim de dün oldu transferim, 5. Gün tek embriyo. 4 yaşında yine tüp bebek olan bir oğlum var. Sırf kardeşi olsun diye tekrar denemeye karar verdik, bakalım hakkımızda hayırlısı...

Dondurulmuş tedavimi sizinkisi
Nerede tedavi görüyorsunuz?
Çoğı merkez iğne veriyor gibi
Allah mücadelemizin karşılığını kucağımıza versin inş.

Medicana Beylikdüzü'nde tedavi gördüm, donmuş embriyolar transfer edilmişti ama az önce kan tahlili yaptırdım, sonuç negatif :110:

İnşaAllah sizlerden güzel haberler alırız :)

Herkese selam, benim de dün oldu transferim, 5. Gün tek embriyo. 4 yaşında yine tüp bebek olan bir oğlum var. Sırf kardeşi olsun diye tekrar denemeye karar verdik, bakalım hakkımızda hayırlısı...

Benimde dün oldu transferim. Aynı gün sizinle.inşallh olumlu sonuç alırız canım nerede yaptırdın

Back
X