Sizinle aynı gün transfer olmuşuz Salı günü oldum bende. Bahsettiğiniz gibi bir durum olmadı fakat bende de hiçbir belirti yok. Belirti olmaması da normal sanırım. Doktorunuz gereken cevabı söylemiş stres olmayın bebekleriniz sizinle sıkı sıkı tutunma belirtisi olabiliyorMerhabalar,Arkadaşlar öncelikle hepinize güzel sonuçlar almanızı diliyorum.
Salı günü transferim yapıldı ,5. Gün embiryosu,hastaneden otele gittiğimde çok az kahverengimsi lekelenme oldu iki defa,ikinci günde bir defa daha az lekelenme oldu.Doktorumun sekreteri lekelenme olması normal yoğun gelmedikce korkulacak bı durum yok dedi ,ama
Ne kasılma ,ne ağrı ,hiç bir belirti yok şu an icin.Sadece oksapar iğne yerlerim çok agriyo
Benzer durumu yaşayanlar var mı ? Biraz stres oldum lütfen yazabilir misiniz
Sizinde hayırlı olsun inşallah evde test yapmayı düşünüyor musunuzSizinle aynı gün transfer olmuşuz Salı günü oldum bende. Bahsettiğiniz gibi bir durum olmadı fakat bende de hiçbir belirti yok. Belirti olmaması da normal sanırım. Doktorunuz gereken cevabı söylemiş stres olmayın bebekleriniz sizinle sıkı sıkı tutunma belirtisi olabiliyor
oksaparın havasını alman gerekiyor yoksa can yakıyor gerçekten benide hemşire uyarmıştı bu konuda agrılı olma sebebi bu olabilirMerhabalar,Arkadaşlar öncelikle hepinize güzel sonuçlar almanızı diliyorum.
Salı günü transferim yapıldı ,5. Gün embiryosu,hastaneden otele gittiğimde çok az kahverengimsi lekelenme oldu iki defa,ikinci günde bir defa daha az lekelenme oldu.Doktorumun sekreteri lekelenme olması normal yoğun gelmedikce korkulacak bı durum yok dedi ,ama
Ne kasılma ,ne ağrı ,hiç bir belirti yok şu an icin.Sadece oksapar iğne yerlerim çok agriyo
Benzer durumu yaşayanlar var mı ? Biraz stres oldum lütfen yazabilir misiniz
Hiçbir belirti olmaması kafamı karistriyoroksaparın havasını alman gerekiyor yoksa can yakıyor gerçekten benide hemşire uyarmıştı bu konuda agrılı olma sebebi bu olabilir
Bende salı günü transfer oluyorum. Çok okuyorum yarısında belirti fazla yarısında hiç yok. Yani belirtisi olup negatifi görenlerde var hiç belirti yaşamayıp pozitifi görende. Stres yapma daha erken. İnşallah olumlu olur güzel bir haber yazarsın bizlereHiçbir belirti olmaması kafamı karistriyor
İnşallah canım senin de herşey güzel gönlünce olsunBende salı günü transfer oluyorum. Çok okuyorum yarısında belirti fazla yarısında hiç yok. Yani belirtisi olup negatifi görenlerde var hiç belirti yaşamayıp pozitifi görende. Stres yapma daha erken. İnşallah olumlu olur güzel bir haber yazarsın bizlere
Gününden önce yapmayı düşünmüyorum şuan da ilerleyen zamanlarda fikrim değişir mi bilmiyorum tabiki . İnşallah beklediğimize değerSizinde hayırlı olsun inşallah evde test yapmayı düşünüyor musunuz
Çay ya da kahveyle ilgili bişi dediler mi size acabaGününden önce yapmayı düşünmüyorum şuan da ilerleyen zamanlarda fikrim değişir mi bilmiyorum tabiki . İnşallah beklediğimize değer
Yok yeme içme konusunda hiçbirşey söylemediler serbestsiniz dedi. Ben yine de dikkat ediyorum normal de de kötü beslenen biri değilim zatenÇay ya da kahveyle ilgili bişi dediler mi size acaba
Size söylendi miÇay ya da kahveyle ilgili bişi dediler mi size acaba
Sizin tek mi çift miÇay ya da kahveyle ilgili bişi dediler mi size acaba
Akdeniz usulü beslenmeSize söylendi mi
Iki tane beşinci gün embiryosu ama yaşım ileri 41 ilk denemeSizin tek mi çift mi
Amin inşallah canım teşekkür ederimİnşallah canım senin de herşey güzel gönlünce olsun
Olsun öyle düşünmeyin benim çok tanıdığım var ileri yaşta çocuk sahibi olan bunlardan biri de siz olacaksınız eminim. Doktorunuz kim benim Aret kamar İstanbul tüp bebek merkezi.Iki tane beşinci gün embiryosu ama yaşım ileri 41 ilk deneme
Amin Allah razı olsun cümlemizin İnşallah benimkide Mustafa tas Kayseri acıbademOlsun öyle düşünmeyin benim çok tanıdığım var ileri yaşta çocuk sahibi olan bunlardan biri de siz olacaksınız eminim. Doktorunuz kim benim Aret kamar İstanbul tüp bebek merkezi.
Bazen embriyoyu yerleştirirken dokunduklari küçük kılcal damarlar olabiliyor. O da ufak kanama yapiyor Bu transferi olumsuz etkilemez. Kendinizi çok dinlemeyin, ilaçları düzenli kullanın beslenmeye dikkat edin. Transferin 9. Günü kan verdiğimde çıkmıştı. Stresli bekleme süresini azaltmistim.Oksaparin içindeki havayı kesinlikle alın belki o acıtmıştır. İnşallah tutmuştur, kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?