TRansfer Sonrası Verilen İlaçlar

Arkadaşlar transfer sonrası verilen ilaçlarınızı yazar mısınız ? Farklı ya da eksik var mı merak ettim
İllaki farklılık vardır da genelde etken madde aynı ticari adı farklı ilaçlar ve kişinin öyküsüne yönelik ekleme ilaçlar olabilir. Crinone jel, progestan ampul, cyloprgynova + folik asit kullanıyorum. Şu ara kanamam olduğu için progestan ağızdan da alıyorum bir dozda proluton depot yaptırdım. Misal pıhtılaşma problemi olan biri bunlara ek hibor coraspin kullanır gibi gibi.

Crinone jel
Estrofem
Prednol
Coraspin
Proluton depot iğne
Decavit
L-arginine
İlaçlar bunlar canım ama karşılaştırma yapma bence çünkü herkesin hikayesine göre ilacı da değişir ;)

Esrofem 1×3
Cleaxan 1×1
Folik asit 1×1/2
Proluton depot 3 güne 1
Crinone jel
Estrofem
Prednol
Coraspin
Proluton depot iğne
Decavit
L-arginine
İlaçlar bunlar canım ama karşılaştırma yapma bence çünkü herkesin hikayesine göre ilacı da değişir :KK66:
İllaki farklılık vardır da genelde etken madde aynı ticari adı farklı ilaçlar ve kişinin öyküsüne yönelik ekleme ilaçlar olabilir. Crinone jel, progestan ampul, cyloprgynova + folik asit kullanıyorum. Şu ara kanamam olduğu için progestan ağızdan da alıyorum bir dozda proluton depot yaptırdım. Misal pıhtılaşma problemi olan biri bunlara ek hibor coraspin kullanır gibi gibi.
Benim baya azmış sizinkinin yanında :/ coraspirin. Folik asit. Progestan. Bu kadar verdi de kızlar. Ne bileyim doktor çok uzakta bi de bi aksilik olur tedirginliği var. Tüp bebek doktoru ile devam etmeyeceğim sürece. Ankara’ya gidip gelmem zor . Hamilelik kesinleşse başka doktora gideceğim burada .

Benim baya azmış sizinkinin yanında :/ coraspirin. Folik asit. Progestan. Bu kadar verdi de kızlar. Ne bileyim doktor çok uzakta bi de bi aksilik olur tedirginliği var. Tüp bebek doktoru ile devam etmeyeceğim sürece. Ankara’ya gidip gelmem zor . Hamilelik kesinleşse başka doktora gideceğim burada .

Benimde aynı senin gibi cnm folik asit corasprin ve Progestan fitil.
Hangi merkeze gidiyordun sen ?

Crinone jel
Monodoks 4 gün kullandım sadece opudan sonra transferin de ilk 2 günü kullanmış oldum
Coraspin
Prulotex iğne aslında progestan vermişti o çok ağrı ve şişlik yapınca buna başladım
Prednol 7 gün kullandım dün sondu
Neufolic
Climara fort bant
Transfer günü ve ertesi gün hibor 5000 vuruldum
Dün de gonapeptyl

Ben de tüp bebeği Ankara da yaptırdım ama il dışındayım takibimi normal kadın Doğum uzmanı yapıyor tüp bebek merkezi arayıp bilgi alıyor yada aksilik varsa ben arıyorum ilaç dozu ayarlıyorlar

Estrofem 1*3
Progestan fitil 1*3
Enox iğne 1*1
Folidace 1*1
Proluton Depot transferden bir gün önce, transfer den 1 hafta sonra olmak üzere 2 kutu kullandım.bir daha kullanmadım

Prednol 1x1 pozitifi alınca bıraktırdı.
Coraspin 1x1. Kalp atışıyla ve kan testiyle 6. haftada bıraktırdı.
Estrofem 1x2 7. haftada azaltarak kestik.
Crinone jel 1x2 9 haftada teke düşürecekti. 9 haftada Dr umu değiştirdim. Tamamiyle bıraktırdı, 1x1 progestan tableti fitil olarak verdi. 34. haftaya kadar önlem olarak kullanılacak.
Elevit 1x1. Yeni Dr um multivitamine karşı, bıraktırdı. Folidace kullanıyorum. (Folik asit ve B12)

Back
X