- Konu Sahibi d_targaryen
- #1
Arkadaşlar transfer sonrası verilen ilaçlarınızı yazar mısınız ? Farklı ya da eksik var mı merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İllaki farklılık vardır da genelde etken madde aynı ticari adı farklı ilaçlar ve kişinin öyküsüne yönelik ekleme ilaçlar olabilir. Crinone jel, progestan ampul, cyloprgynova + folik asit kullanıyorum. Şu ara kanamam olduğu için progestan ağızdan da alıyorum bir dozda proluton depot yaptırdım. Misal pıhtılaşma problemi olan biri bunlara ek hibor coraspin kullanır gibi gibi.Arkadaşlar transfer sonrası verilen ilaçlarınızı yazar mısınız ? Farklı ya da eksik var mı merak ettim
Esrofem 1×3
Cleaxan 1×1
Folik asit 1×1/2
Proluton depot 3 güne 1
Crinone jel
Estrofem
Prednol
Coraspin
Proluton depot iğne
Decavit
L-arginine
İlaçlar bunlar canım ama karşılaştırma yapma bence çünkü herkesin hikayesine göre ilacı da değişir![]()
Benim baya azmış sizinkinin yanında :/ coraspirin. Folik asit. Progestan. Bu kadar verdi de kızlar. Ne bileyim doktor çok uzakta bi de bi aksilik olur tedirginliği var. Tüp bebek doktoru ile devam etmeyeceğim sürece. Ankara’ya gidip gelmem zor . Hamilelik kesinleşse başka doktora gideceğim burada .İllaki farklılık vardır da genelde etken madde aynı ticari adı farklı ilaçlar ve kişinin öyküsüne yönelik ekleme ilaçlar olabilir. Crinone jel, progestan ampul, cyloprgynova + folik asit kullanıyorum. Şu ara kanamam olduğu için progestan ağızdan da alıyorum bir dozda proluton depot yaptırdım. Misal pıhtılaşma problemi olan biri bunlara ek hibor coraspin kullanır gibi gibi.
Benim baya azmış sizinkinin yanında :/ coraspirin. Folik asit. Progestan. Bu kadar verdi de kızlar. Ne bileyim doktor çok uzakta bi de bi aksilik olur tedirginliği var. Tüp bebek doktoru ile devam etmeyeceğim sürece. Ankara’ya gidip gelmem zor . Hamilelik kesinleşse başka doktora gideceğim burada .
Ankara da muammer doğan . Hrs hastanesi ile anlaşmalıBenimde aynı senin gibi cnm folik asit corasprin ve Progestan fitil.
Hangi merkeze gidiyordun sen ?
Ben de tüp bebeği Ankara da yaptırdım ama il dışındayım takibimi normal kadın Doğum uzmanı yapıyor tüp bebek merkezi arayıp bilgi alıyor yada aksilik varsa ben arıyorum ilaç dozu ayarlıyorlarBenim baya azmış sizinkinin yanında :/ coraspirin. Folik asit. Progestan. Bu kadar verdi de kızlar. Ne bileyim doktor çok uzakta bi de bi aksilik olur tedirginliği var. Tüp bebek doktoru ile devam etmeyeceğim sürece. Ankara’ya gidip gelmem zor . Hamilelik kesinleşse başka doktora gideceğim burada .
Rapor çıkarttırın özel yada kamu hastanesinden sgk karşılıyor hem fazla fazla yazdırırsınız 12 haftaya kadar devam ediliyorKızlar bu estrofem ve crinone jel gibi ilaçları sgk karşılıyor mu? Ücretli mi aldınız?
Rapor çıkarttırın özel yada kamu hastanesinden sgk karşılıyor hem fazla fazla yazdırırsınız 12 haftaya kadar devam ediliyor
Crinone jel
Estrofem
Prednol
Coraspin
Proluton depot iğne
Decavit
L-arginine
İlaçlar bunlar canım ama karşılaştırma yapma bence çünkü herkesin hikayesine göre ilacı da değişir![]()
evet canım ben kullandım kan akışı iyi olsun gibi bir açıklama yapmıştı doktorum çok oldu tam hatırlamıyorumL 'arginine sizmi kullaniyorsunux ?
Neden verdi ki bilginiz varmi
evet canım ben kullandım kan akışı iyi olsun gibi bir açıklama yapmıştı doktorum çok oldu tam hatırlamıyorum
sonuç negatif oldu canım maalesefTesekkur ederim ben esime kullandiriyorum. Ama kadindada kullanildigini bilmiyordum ne oldu sonuc pekii ???
sonuç negatif oldu canım maalesef