Merhabalar biliyorum herkez yada çoğu kişi yaşıyor bu durumu ama ben sorunluyum guatir hastasiyim ara ara zaten kabiz oluyorum ıkınma dediler ama nasil olcak Tam kabız değilim yanlız yinede minik bi ıkınma ya bile korkuyorum süt , corba ve kuru kayısı meyve suyu yaptım iciyorum minik bi ıkınma da bisey olmaz dimi ? Ayiptir söylemesi yapamıyorum öbür türlü dün transfer oldum sonu guzel olur inşallah
Cok teşekkür ederim cok korktum ilk ya tedirginim ister istemez allah razi olsunKorkma doktorların bahsettiği bildiğin büyük kabizliktan bahsediyorlar zaten ihtiyacin kabız olmasında az bi ikinma ile yapılıyor. :) için ferah olsn
Transferin kaçıncı gunundesinizCok teşekkür ederim cok korktum ilk ya tedirginim ister istemez allah razi olsun
Dun oldum transfer bu birinci mi ikinci gunmu die sayiliyo bilmiyorum 2.45 de bitti islemTransferin kaçıncı gunundesiniz
Dun oldum transfer bu birinci mi ikinci gunmu die sayiliyo bilmiyorum 2.45 de bitti islem
Hadi tm teşekkür ederim xnm saolTransfer gunu sayilmiyor
Hadi sknti iste bu guatir zaten kabiz edio ilaclarda kabiz yapiyo su an sorun yok ama ileriden suphem varBen de haşimato var düzenli ilaç kullandığım için belki de kortizon faydalı oldu
Teşekkür ederim ilac var önceden almistim tedirginim sadece ondan allah razi olsunSonucunuz pozitif olur inşallah hamileliğin ilk dönemlerinde kabızlık oluyor zaten hiç bir sebep olmasada hormonlardan kabız olacaksınız,korkmayın çok büyük kabızlık ve ikinmalardan bahsediliyor zorlamayın dedikleri..
Birkaç gün sürerse kabızlığıniz doktorunuza gidersiniz ilaç veriyorlar zaten..
Hiç tedirgin olmayın bu dönem hep güzel şeylere yoğunlaşın inşallah pozitifi alın sıkıntı olursa onunda o zaman çaresine bakarsınızTeşekkür ederim ilac var önceden almistim tedirginim sadece ondan allah razi olsun
Saldim gitti zatenHiç tedirgin olmayın bu dönem hep güzel şeylere yoğunlaşın inşallah pozitifi alın sıkıntı olursa onunda o zaman çaresine bakarsınız
Yok cnm test yaptim ama hep cokcok silik çizgi cikiyo ne var diyebiliyorum ne yok persembe kan vericem o zmn belli olcakAndyou merhabalar sonucu aldın mı inşallah pozitiftirben de yeni transfer oldum
Amin canım inşallah isteyen herkes pozitifi görsün sonuç pozitif öyle hissediyorum senin inş güzel dualar edelim hep sonucunu bekliyorum inşallahYok cnm test yaptim ama hep cokcok silik çizgi cikiyo ne var diyebiliyorum ne yok persembe kan vericem o zmn belli olcaksanada hayirli olsun inşallah pozitifi gorurusun
İnşallah cnm inşallah herkezin icinden o geçiyor pozitif ama ben emin olamıyorum karışık inşallah güzel haberler verirsin sendeAmin canım inşallah isteyen herkes pozitifi görsün sonuç pozitif öyle hissediyorum senin inş güzel dualar edelim hep sonucunu bekliyorum inşallahbenim daha 1. Günüm hayırlısı inşallah
Benim 5. Gün embriyosu canım inşallah birlikte güzel haberler verelim inşallah ve herkese de nasip olur inşallah böyle sevinç diyelim iyi düşünelimİnşallah cnm inşallah herkezin icinden o geçiyor pozitif ama ben emin olamıyorum karışık inşallah güzel haberler verirsin sendekaçıncı günü embriyosu seninki ?
İnşallah bnmkide 5.gun embriyosu inşallah güzel haberler verirsin sende bendeBenim 5. Gün embriyosu canım inşallah birlikte güzel haberler verelim inşallah ve herkese de nasip olur inşallah böyle sevinç diyelim iyi düşünelim
Sağol canım benim delik deşik oluyoruz ama hepimizinde iyi olsunda güzel acılar değip geçelim önce senden güzel haberler duyalım inşallah beklemek de zor ama sabırİnşallah bnmkide 5.gun embriyosu inşallah güzel haberler verirsin sende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?