Transfer sonrası wc sorunu ?

Sağol canım benim delik deşik oluyoruz ama hepimizinde iyi olsunda güzel acılar değip geçelim önce senden güzel haberler duyalım inşallah beklemek de zor ama sabır
Aynen öyle ben bide toplamadan snra 7 gun hastanede yattım üstüne bir ay kan sulandırıcı igne yaptim cok sknti cidden sonu güzel olsun sabh test yapcam bakalim ne çıkacak inşallah güzel haberler gelir

görmedim sadece tertemiz değince iyi düşündüm canım ama yılmak yok devam inşallah bir de kan daha iyi sonuç verir aslında ne diyeceğim bilemedim
Daha önce kaset testlerde çıkmayan ama kanda çıkan bir gebeliğim oldu benim . Tüp bebek değildi doğal yoldandi . Sonu da farklı bitti ama sonuç olarak ben kaset testlere çok güvenmiyorum .Ondan dedim konu sahibi ne olur ne olmaz kandan baktırın diye

Anlıyorum çok kişi var bu şekilde sadece kanda gören esim biraz karsiydi aslinda bugun israrim üzerine kabul etti erken kan vermeye aslinda erkende degilde iste anlamıyor 12.normal ama hemsire 14.gun yazmis onu ikna etmek zordu yoksa bende biliyorum en iyi sonuc kan bakalim umudum yok

İnanın bilmiyorum test yapmak mı doğru yapmamak mi bende çözemedim . İnşallah olumlu olur kan sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…