Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle aramıza hoşgeldin.transferin de hayırlı olsun.eğer transfer gününü 0 kabul ediyorsan seninle aynı gün transfer yapılmış demektir.ben pek anlamdım.transfer günü 1 mi 0 mı kabul ediliyo.ben dün 10.gün diye dayanamayıp test yaptım.59 çıktı.ama sonradan yanlış hesaplamış olabileceğimi öğrendim.yarın tekrar test yaptırcam acaba yükselmişmi diye.çok mutluyum.inş sen de şu saatlerde elinde pozitif test sonucunu ezberliyorlusundur. bundan sonra birlikte takip ederiz herşeyi.güzel haberlerimizi alalım inş ikimizde.
Arkadaşlar merhaba. Moralim çok bozuk benim durumumda olan varmı acaba?
5. gün embriyosu yani blast transferi oldu 10. gün çok meraklanırsan test yapabilirsin dedi.
10.günümdeyim bugün ve test sonucum "2" sadece "2".
Blast olmasından ötürü 10.günde kanda beta-hcg çok düşük değilmi sizce?
Hemşirem "13. gün tekrarlayalım testi sonuca göre tekrar konuşuruz, bazen 10.gün
yanıltıcı olabilir" dedi.
Sizlerin tecrübelerini merak ediyorum. Benim durumumda olan varmı acaba?
5.gün emriyosuna göre düşük bir değer 2 ; ama belli olmaz katlanır gider belki allah gönlüne göre versin canımm
Teşekkür ederim seybil,
Bugün 13. gün şimdi test yaptırdım sonucu 1 saat sonra vericekler.
Hiç ama hiç umudum yok.....
Benim doktorum da latif bey canım bu ay baslicam inşallahcnmm bende medıcalparkda yaptırdım doktorum latif bey
ben hiç hamile kalmadığım iiçin belirtileri hakkında bi bilgim yok.......
kasığım çok çok ağrıyoo adet olucakmışım gibiiii başkada bişey yokk
Ben de latif beydeyim 2gün önce 12.gün değerim 667 idi.siz başladınız mı tedaviyeBenim doktorum da latif bey canım bu ay baslicam inşallah
Merhabalar ,benim gögüs hassasiyetim azaldı. ama kasıklarımda dolhunluk var,gün içinde sanki minik başım dönüyormuş gibi hissediyorum. yarın test günüm ama iyice sabrım azaldı. Allah yardımcımız olsun.Ben de latif beydeyim 2gün önce 12.gün değerim 667 idi.siz başladınız mı tedaviye
Test öncesi benim 5.gün falan ağrım çok oldu sonra birden kesildi dedim tutmadı heralde.ara ara kasık ağrım oldu ama 10.gün kan testinde 7.gün idrarda çıktığı için her belirtiyi ona bağlamış olabilirimMerhabalar ,benim gögüs hassasiyetim azaldı. ama kasıklarımda dolhunluk var,gün içinde sanki minik başım dönüyormuş gibi hissediyorum. yarın test günüm ama iyice sabrım azaldı. Allah yardımcımız olsun.
sizin test öncesi nasıldı?