Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bekliyorum beklemek çok zor gerçekten ama yinede beklemek lazım bence dr lar bekleyin diyorlarsa bir bildikleri vardır.bende pazartesi yaptırıcam(haftaya)hakkımızda hayırlısı olsun ihtiyacımız olan tek şey dua sizlerde hiç belirti var mı bende yokta
bu benim 3. denemem 2 denemede tuttular değerim çok yüksek çıktı sağlıklıda ilerliyordu ama düştüler nasip değilmiş.biz memorialde deneme yapıyoruz dr larıma güveniyorum transferimi semra kahraman yaptı benimde 4. günüm belirti yok öncekinde 7.günüme doğru göğüslerimde ağrı olmuştu bunda şimdilik bişe yok açıkçası kendimi de dinlemek istemiyorum hadi hayırlısı inşallah olur birlikte hamile kalmış oluruz Allah yardımcımız olsun bu arada sen nerde yaptırdın
benim toplama c.tesi oldu salı transferim olduuu yani 3.günn acaba 10.gün benim için erkenmiii ...kocamdan gizli yaptıracağım o 12.gün olsun diyorrrrrrrrr
zaten hiçbişey hissetmiyorummmm...böle salak gibiyimmmm beklemek ölüm gibiii
Arkadaşlar,
10.gün test sonucum 99.15!! Hemen doktorumu aradım, sonucu söyledim. Bana hayırlı olsun, 10gün sonra gelin ultrasonda da bakalım dedi. 12.günde de test yaptırıyım mı diye sordum, Bir daha test yaptırmana gerek yokmuş, bu yeterince yüksek bir değermiş!
Kısaca
HAMİLEYMİŞİM!!!
yaptir kocanin haberi olmadan onada soyleme...meraklansin :)) ne meraksiz sey su erkekler yaa ne sabirlilar:1closedeyes:
cnm hiç belirtin oldumu?yani ben ve benim gibi arkadaşlar hiçbişey hissetmiyoruzz öle kendimi boşlukda giibi hissediyorumm..birde senin tüp bebekmi micromu?nerede yaptırdınn
Kraliçe canım ya sizde ne problem vardı kusura bakmayın merak edyorum ikizistiyorum ben de ondan sordum cevaplarsan sevinirim
canim benim problem ender goruluyor. benim 15,5 aylik bir oglum var ama onun sezaryeninde doktorum sol yumurtalikta buyuk bir tumor buldu ve o da yumurtalik kanseri cikti. Sol yumurtaligi, tubu, apandisiti ve karin zarini aldilar geri gelirse bulasmasin diye. Ben ogluma bir kardes vermeyi cok istedigim icin onkologum 2 ay dogal deneyin olmazsa 3. ay tup bebek yapin yoksa alacagim kalan yumurtaligi dedi. Biz de oyle yaptik iki embryo koyduk ve ikiz oldu. Ama doktorum daha once iki kere dogal hamile kaldigim icin kesin olur demisti. Darisi isteyenlere
ece
ececim,
çok geçmiş olsun...
hamilelik, tüm vücudu yeniliyormuş. bu sayede tümörlerinden kurtulan çok kişi duydum.
belki bu sayede kalan yumurtalığın da kalmaya devam eder.
sevgiyle kal
arkadaşlar benim 13. günü test sonucun 181 çıktı 16. günü 856 çıktı sizce kaç tane gebelik görünüyor
selam kızlar benimde 12. gün 145 14. gün 309 çıktı bu gün gene yaptırdım eşim sonucu öğrenmeye gitti. ikiz çok istiyorum ama hayırlısı bakalım aslında cuma günü belli olacaktı ama ben dayanamayıp bu günde test yaptırdım inşallah hepimizin güzel haberleri gelir:dance:
kızlar sonuc şmdi belli oldu eşim tel ile aradı 1. gün 100 üzeri yazıyomuş yani ikiz gebelik olabilirmi sizce_
:teytey: