Transfer sonrasi yaşananlar ve test sonuçlari

Hamile hanimlar hepinizi tebrik ediyorum.Insallah benim siramda gelmistir vebende bebegimi kucagima almayi nasip eder sizin gibi.Sira bizdedir umarim hayirlisiyla.Bu mubarek gunlerde hayirlisiyla saglikla nasip etsin ve emeklerimizi bos cikarmasin

adora cnm tebrik ederim yaaaaaaaaaaaa keşke bende 10.gün yaptırabilsemmm ama eşim istemiyor pazar günü yaptıracağımmmm

bende bekliyorum beklemek çok zor gerçekten ama yinede beklemek lazım bence dr lar bekleyin diyorlarsa bir bildikleri vardır.bende pazartesi yaptırıcam(haftaya)hakkımızda hayırlısı olsun ihtiyacımız olan tek şey dua sizlerde hiç belirti var mı bende yokta

bende bekliyorum beklemek çok zor gerçekten ama yinede beklemek lazım bence dr lar bekleyin diyorlarsa bir bildikleri vardır.bende pazartesi yaptırıcam(haftaya)hakkımızda hayırlısı olsun ihtiyacımız olan tek şey dua sizlerde hiç belirti var mı bende yokta

cnm merhaba bekelmek çok zor hakketten yaaa

asıl belirti varmı sen söle ben hiç gebe kalmaıdm hiç yaşamadım şuan en belirgin yasadığım sey sol kasığımda pıt pıt atar gibi ağrı varrr.....şimdide normal ağrım var adet olacakmısım gibi ...............5.gündeyim daha cnm ...11.gün c.tesi gidip yaptıracağım testimii..12.gün pazara denk geliyor eşim c.tesi yaptıralım dedi o gün yaptıracağızzzz..

birde sen nerede yaptırdın şimdikini ve daha öncekileri

bu benim 3. denemem 2 denemede tuttular değerim çok yüksek çıktı sağlıklıda ilerliyordu ama düştüler nasip değilmiş.biz memorialde deneme yapıyoruz dr larıma güveniyorum transferimi semra kahraman yaptı benimde 4. günüm belirti yok öncekinde 7.günüme doğru göğüslerimde ağrı olmuştu bunda şimdilik bişe yok açıkçası kendimi de dinlemek istemiyorum hadi hayırlısı inşallah olur birlikte hamile kalmış oluruz Allah yardımcımız olsun bu arada sen nerde yaptırdın

bu benim 3. denemem 2 denemede tuttular değerim çok yüksek çıktı sağlıklıda ilerliyordu ama düştüler nasip değilmiş.biz memorialde deneme yapıyoruz dr larıma güveniyorum transferimi semra kahraman yaptı benimde 4. günüm belirti yok öncekinde 7.günüme doğru göğüslerimde ağrı olmuştu bunda şimdilik bişe yok açıkçası kendimi de dinlemek istemiyorum hadi hayırlısı inşallah olur birlikte hamile kalmış oluruz Allah yardımcımız olsun bu arada sen nerde yaptırdın

cnmm bende medıcalparkda yaptırdım doktorum latif bey
ben hiç hamile kalmadığım iiçin belirtileri hakkında bi bilgim yok.......

kasığım çok çok ağrıyoo adet olucakmışım gibiiii başkada bişey yokk

hayırlıs olsun diyelim o zaman
test sonucundan haberdar et bizi insanı güzel haberler duymak rahatlatıyor bi de bence kendini dinleme rahat ol tabi demesi kolay yapabilsek??? canım sen sürekli yatıyormusun yoksa günlük hayatına devam ediyormusun benim yarın işim başlıyor bakalım ne yapacağım

benim toplama c.tesi oldu salı transferim olduuu yani 3.günn acaba 10.gün benim için erkenmiii ...kocamdan gizli yaptıracağım o 12.gün olsun diyorrrrrrrrr

zaten hiçbişey hissetmiyorummmm...böle salak gibiyimmmm beklemek ölüm gibiii

yaptir kocanin haberi olmadan onada soyleme...meraklansin :)) ne meraksiz sey su erkekler yaa ne sabirlilar:1closedeyes:

Arkadaşlar,

10.gün test sonucum 99.15!! Hemen doktorumu aradım, sonucu söyledim. Bana hayırlı olsun, 10gün sonra gelin ultrasonda da bakalım dedi. 12.günde de test yaptırıyım mı diye sordum, Bir daha test yaptırmana gerek yokmuş, bu yeterince yüksek bir değermiş!

Kısaca
HAMİLEYMİŞİM!!!

:teytey::dance: cok sevindim canim tebrikler:hooray:

cnm hiç belirtin oldumu?yani ben ve benim gibi arkadaşlar hiçbişey hissetmiyoruzz öle kendimi boşlukda giibi hissediyorumm..birde senin tüp bebekmi micromu?nerede yaptırdınn

canim fazla bir belirti olmadi biraz kasiklarim agridi ve canim tursu istedi. Zaten ben Amerika'dan getirdigim cok erken hamilelik testiyle 8. gunde idrar testinde iki cizgi gormustum. Benimki normal tup bebek, iki embryo koymustuk. Doktorum Melih Aygun'un klinigi Fulya Ascioglu Plaza 6. katta Erasmus kadin sagligi ama islemi Istanbul Cerrahi Hastanesinde yapiyor. Zaten ascioglu plaza o hastanenin hemen yaninda. Cok tavsiye ederim. Ilk denemede oldu. Super bir doktor ve paragoz degil. Darisi isteyenlere. Ece

Kraliçe canım ya sizde ne problem vardı kusura bakmayın merak edyorum ikizistiyorum ben de ondan sordum cevaplarsan sevinirim

canim benim problem ender goruluyor. benim 15,5 aylik bir oglum var ama onun sezaryeninde doktorum sol yumurtalikta buyuk bir tumor buldu ve o da yumurtalik kanseri cikti. Sol yumurtaligi, tubu, apandisiti ve karin zarini aldilar geri gelirse bulasmasin diye. Ben ogluma bir kardes vermeyi cok istedigim icin onkologum 2 ay dogal deneyin olmazsa 3. ay tup bebek yapin yoksa alacagim kalan yumurtaligi dedi. Biz de oyle yaptik iki embryo koyduk ve ikiz oldu. Ama doktorum daha once iki kere dogal hamile kaldigim icin kesin olur demisti. Darisi isteyenlere
ece

ececim,

çok geçmiş olsun...
hamilelik, tüm vücudu yeniliyormuş. bu sayede tümörlerinden kurtulan çok kişi duydum.
belki bu sayede kalan yumurtalığın da kalmaya devam eder.

sevgiyle kal

canim benim problem ender goruluyor. benim 15,5 aylik bir oglum var ama onun sezaryeninde doktorum sol yumurtalikta buyuk bir tumor buldu ve o da yumurtalik kanseri cikti. Sol yumurtaligi, tubu, apandisiti ve karin zarini aldilar geri gelirse bulasmasin diye. Ben ogluma bir kardes vermeyi cok istedigim icin onkologum 2 ay dogal deneyin olmazsa 3. ay tup bebek yapin yoksa alacagim kalan yumurtaligi dedi. Biz de oyle yaptik iki embryo koyduk ve ikiz oldu. Ama doktorum daha once iki kere dogal hamile kaldigim icin kesin olur demisti. Darisi isteyenlere
ece

Canım mrba teşşk ederim cevabına adorunda dediği gibi hamilelik vücudu yeniliyo bunu bende duymuştum sağlıkla kal..................

ececim,

çok geçmiş olsun...
hamilelik, tüm vücudu yeniliyormuş. bu sayede tümörlerinden kurtulan çok kişi duydum.
belki bu sayede kalan yumurtalığın da kalmaya devam eder.

sevgiyle kal

sagol canim, insallah ama zaten benim rahim ve yumurtaligi alacaklar ikizlerin sezaryeninde. 3 cocuk yeter bence, Allah onlara omur, bize de onlara bakma gucu versin :)
ece

arkadaşlar benim 13. günü test sonucun 181 çıktı 16. günü 856 çıktı sizce kaç tane gebelik görünüyor

arkadaşlar benim 13. günü test sonucun 181 çıktı 16. günü 856 çıktı sizce kaç tane gebelik görünüyor

selam kızlar benimde 12. gün 145 14. gün 309 çıktı bu gün gene yaptırdım eşim sonucu öğrenmeye gitti. ikiz çok istiyorum ama hayırlısı bakalım aslında cuma günü belli olacaktı ama ben dayanamayıp bu günde test yaptırdım inşallah hepimizin güzel haberleri gelir:dance:

ya kızlarrr sonucu şimdi öğrendim 17. gün 1000 üzeri diyor heyacanlandım ya eşim sevincinden doktora göstermemiş yani bu şmdi ikizin belirtisimi ne dersiniz?

selam kızlar benimde 12. gün 145 14. gün 309 çıktı bu gün gene yaptırdım eşim sonucu öğrenmeye gitti. ikiz çok istiyorum ama hayırlısı bakalım aslında cuma günü belli olacaktı ama ben dayanamayıp bu günde test yaptırdım inşallah hepimizin güzel haberleri gelir:dance:

kızlar sonuc şmdi belli oldu eşim tel ile aradı 1. gün 100 üzeri yazıyomuş yani ikiz gebelik olabilirmi sizce_
:teytey:

kızlar sonuc şmdi belli oldu eşim tel ile aradı 1. gün 100 üzeri yazıyomuş yani ikiz gebelik olabilirmi sizce_
:teytey:

Ayyyyyyyyy hayırlı olsun canım bea.s.a.s.:nazar: ben bu gün bu hamile haberlerini okuyunca sabırsızlanmaya başladım ve ben de ikiz istiyom

Back
X