Transfer sonrasi yaşananlar ve test sonuçlari

arkadaşlar benim 13. günü test sonucun 181 çıktı 16. günü 856 çıktı sizce kaç tane gebelik görünüyor lütfen fikirinizi belirttir misiniz benim üçüz olma gibi bir şansım var mı veya ikiz dr çok artmış dedi ama ben ilk testten 3 gün sonra yaptırmiştım 856 çıktı normal değil mi

Benim 10.gün test sonucum: 99.15
13.gün test sonucum:215
transfer 3. gün yapıldı.
Doktorum -tam kesin olmamakla- birlikte tek bir bebişimin olma ihtimalini fazla buluyor. yine de kesin sonuç 10 gün sonra falan ultrasonda belli olacak.

Merhaba benimde bugün 11. günüm göğüslerimde ağrı ve şişme var kasıklarımdada ağrı normal mi bilmiyorum Perşembe test yaptırıcam ama meraktan duramıyorum.Normalde bugün adet olmam lazım korkuyorum.Bunlar sizdede oldu mu?

Merhaba benimde bugün 11. günüm göğüslerimde ağrı ve şişme var kasıklarımdada ağrı normal mi bilmiyorum Perşembe test yaptırıcam ama meraktan duramıyorum.Normalde bugün adet olmam lazım korkuyorum.Bunlar sizdede oldu mu?

bende göğüs hassasiyeti ve ağrısı oldu. kasıklarımda belirgin bir ağrı olmadı. ama durup durup sıcak basıyordu. -hala da basıyor- maalesef bunların hamilelik belirtisi mi ilaçların yan etkisi mi olduğunu anlayamıyoruz.
neden perşembeyi bekliyorsun ki test için ? salı yaptır, sonra perşembe de yaptır. zaten genelde seyiri görmek için 2 test istiyorlar.

Arkadaşlar,

10.gün test sonucum 99.15!! Hemen doktorumu aradım, sonucu söyledim. Bana hayırlı olsun, 10gün sonra gelin ultrasonda da bakalım dedi. 12.günde de test yaptırıyım mı diye sordum, Bir daha test yaptırmana gerek yokmuş, bu yeterince yüksek bir değermiş!

Kısaca
HAMİLEYMİŞİM!!!

:lepi:
umarım sağlıklı ve sorunsuz bir hamililelik süreci geçirir yine sağlıkla alırsın minik-ler-ini kucağına ..

sevgiler

kızlarr iyi sizleri buldum benimde 11, günüm yarın sabah test yaptırıcam ilk tüp bebek denemem ve 3 kere aşılama denedim tutu ama düşük ile sonuçlandı şimdi ise kasık ağrım var bide böle sabahları ılık ılık midem bulanıyo uykudesen o biçim ama başarının yarısı ümittir kendimi herşeye hazırladım ben 24/03/2010 benim için büyük gün dualarınızı bekliyorum

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu gün transferimin 10.günü (dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm). bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.

kızlar beta hcg 12. gün 100 çıktı sizce nasıl iyimi gebelik vardedi dr :)))

kızlar beta hcg 12. gün 100 çıktı sizce nasıl iyimi gebelik vardedi dr :)))

tebrikler paluri..opuyorumnanaktanallah tamamına erdirsin,katlanarak artsın inşallah değerin.benimde test günüm bugündü ama cesaret edemedim çok ağırdan alıyorum hiçolmazsa birgün daha kendimi hamile gibi hissetmek istedim ama yarın kaçış yok..ben 13. gün yaptırmış olacağım e çok tedirginim kaç gündür davul gibi olan gögüslerimdeki şişlik bugün azaldı o nedenle korkuyorum..yarın inşallah bende senin gibi burdan iyi haber verebilirim...:uhm:

tebrikler paluri..opuyorumnanaktanallah tamamına erdirsin,katlanarak artsın inşallah değerin.benimde test günüm bugündü ama cesaret edemedim çok ağırdan alıyorum hiçolmazsa birgün daha kendimi hamile gibi hissetmek istedim ama yarın kaçış yok..ben 13. gün yaptırmış olacağım e çok tedirginim kaç gündür davul gibi olan gögüslerimdeki şişlik bugün azaldı o nedenle korkuyorum..yarın inşallah bende senin gibi burdan iyi haber verebilirim...:uhm:

sağol canım senin için duacıyım benimde öle olmuştu ama kendine iyi bak haberini bekliyorum :)))

merhabalar bende de biraz sıcak basması oldu ama daha çok ayakta biraz kalsam hemen belim ağrıyordu ben de hemen uzanma pozisyonuna geçiyordu. onun dışında evet iştahım çok açıktı acaba climara hormon bantı mı iştah açıyor bilemiyorum.
12. günü test yaptım ve beta hcg 100.1 çıktı doktorum sonucu iyi buldu. Bu gün 15. günüm ama doktorum bana 2. kez test yaptırmamı söylemedi direk 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi. Ben de yaptırmamak taraftarıyım çünkü 2 günde bir aynı stresi yaşamak istemiyorum. hepinizin şansı iyi olsun.

maalesef 13, gün test sonucum negatif..kendimi aptal gibi hissediyorum.bu defa çok umutlanmıştım. çünkü daha önceki 2 denememde daha kötü emriyolarla kimyasalda olsa 2 defa pozitifi görmüştüm. 5. gün transferi olunca kesin diyordum ama demekki hala sıram gelmemiş ama sabrımız sınanıyorsa ben neresindeyim bilmiyorum artık.

maalesef 13, gün test sonucum negatif..kendimi aptal gibi hissediyorum.bu defa çok umutlanmıştım. çünkü daha önceki 2 denememde daha kötü emriyolarla kimyasalda olsa 2 defa pozitifi görmüştüm. 5. gün transferi olunca kesin diyordum ama demekki hala sıram gelmemiş ama sabrımız sınanıyorsa ben neresindeyim bilmiyorum artık.

Canım üzme kendini, mutlaka olacak, biraz zaman alıyor sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

maalesef 13, gün test sonucum negatif..kendimi aptal gibi hissediyorum.bu defa çok umutlanmıştım. çünkü daha önceki 2 denememde daha kötü emriyolarla kimyasalda olsa 2 defa pozitifi görmüştüm. 5. Gün transferi olunca kesin diyordum ama demekki hala sıram gelmemiş ama sabrımız sınanıyorsa ben neresindeyim bilmiyorum artık.

canım hayırlısını dile allahtan inan busene hissediyorum sende hmişler kervanında olucan öpüyorum ço0k ümidi kesmek yok yola devam tatlım byyy

kızlarrrr 218 olmuş değerim haftaya kontrol allahım sana çok şükürler olsun allah her isteyene versin yarabbim

haymatlos,paluri desteğiniz için teşekkür ederim.kadının halinden kadın anlıyor.iyi günde kötü günde diye söz vererek başladığımız evlilik hayatında maalesef eşim bile sizler kadar yanımda değil. bazen bunlar içinmi kendimizi bukadar harap ediyoruz demekten kendimi alamıyorum.silip atamıyorumda ama hepsi bir iz bırakıyor işte...

haymatlos,paluri desteğiniz için teşekkür ederim.kadının halinden kadın anlıyor.iyi günde kötü günde diye söz vererek başladığımız evlilik hayatında maalesef eşim bile sizler kadar yanımda değil. bazen bunlar içinmi kendimizi bukadar harap ediyoruz demekten kendimi alamıyorum.silip atamıyorumda ama hepsi bir iz bırakıyor işte...

canim oyle dusunme, kadin ile erkek cok farkli, bizim kadar uzulup bizim kadar sevinemiyorlar onlar hicbir seye, bir de her iki duyguyu da bastirip sekil degistirtiyorlar, cok uzulurlerse ofke ve mantik hesabina ceviriyorlar, cok sevinirlerse de ya boburleniyorlar ya da simarik cocuklar gibi yaramazlik yapiyorlar. Bizim toplumda hele, erkeklere duygu yasak oldugundan biraz sacmalayabiliyorlar, mazur gorecegiz, tipki dogacak cocuklarimizi mazur gorecegimiz gibi:)) Evet bizler seninle ayni seyleri yasadigimiz icin daha iyi empati kuruyoruz ama inan sana esinden yakin kimse olamaz, sadece nasil yakin duracagini bilemiyordur o kadar.

Taze acilar, sicak yaralar biraz sasirtir insani, merak etme, her ikinize de biraz zaman tani, zamanla sen de ferahlarsin esin de sana destek olmayi ogrenir.

haymatlos,paluri desteğiniz için teşekkür ederim.kadının halinden kadın anlıyor.iyi günde kötü günde diye söz vererek başladığımız evlilik hayatında maalesef eşim bile sizler kadar yanımda değil. bazen bunlar içinmi kendimizi bukadar harap ediyoruz demekten kendimi alamıyorum.silip atamıyorumda ama hepsi bir iz bırakıyor işte...[/

canım inan oda çok üzülüyodur ama erkeklerin geneli kitli bi sandık canım duygularını açığa çıkartmıyolar içten içe oda üzülüyodur emin ol tatlım ikinizde çok hassas bi dönemdesiniz canım sen bizlerle paylaşıp rahatlıyosun oneler yapsın inanıyorum ve dua ediyorum allahım sana da hamiş olmayı nasip etsi tatlım bence git kendini kendin şımart saçını kestir nebileyim manikür yaptır sewdiğin kişilerle görüş iyi gelir inan bana seni çok öpüyorum bu zor günleri hepberaber aşıcaz bakmışın ki hamişsin :)))

Back
X