Transfer sonrası yoğun çalışma?

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.696
208
Herkese merhaba arkadaşlar , 29 yaşındayım 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz , 4 başarısız aşılamam oldu ve şimdi ilk tüp bebek denememizi yaptık. Size ufak bir sorum olacak, umarım birileri yanıt yazar :*

Geçen hafta çarşamba günü yumurtalarım toplandı, 21 adet yumurtadan 17 adet kullanabildi ve 15 tanesi döllendi . 10 tanesini dondurup 5 tanesini dışarda beklettiler, bugün ise 5.gün embriyosu olarak canlı kalmayı başaran 3 embriyodan 2 tanesini transfer ettiler.

Ben yoğun hareketli olduğum bir işte çalışıyorum , bir restaurantta . Bunu doktora söylediğimde sorun olmadığını calisabilecegimi söyledi, dedigim gibi bugün transferim oldu ve carsamba gunu ise baslayacagim . Aslinda doktorlara güvenen biriyim ama sanırım şu anki heyecanlı psikolojik durumdan dolayı iyi hikayeler duymaya ihtiyacım var :/
Benim gibi transferden 2 gün sonra tempolu bir sekilde calışmaya başlayıp, olumlu sonuç alan birileri var mı buralarda?? Aslında tutacağı varsa zaten tutar bunu biliyorum ama dediğim gibi sanırım moral olarak iyi şeyler duymaya ihtiyacım var .

Bu yolda emek veren, çabalayan herkese bol şans diliyorum!

Öncelikle hayırlı olsun rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın ben transfer sonra bol bol dinlendim ama...ablam var transfer olduğu gün kına gecem vardı ona gelmedi ama bi gün sonra düğünüme geldi 40 dakikalık yol sonra düğünde bol bol oynadı halay çekti çiftetelli oynadı sonrasında işe gidip geldi öğretmen olması nedeniyle bahçe nöbetini tuttu yani ilk 3 4 gün boyunca yapabileceği herşeyi yaptı sonuç iki tane güzel bebiş oldu yani olacağı varsa oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…