Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hepimizi güldürsün canım sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz amiinnAynı şeyleri yaşıyorum bende ara ara üşüyor bazende sıcak basması yaşıyorum kasıklarımda hafif bir ağrı var umarım olumlu bir sonuca işarettir hamilelik takvimin var senin tebrik ederim olumlu sonuçlanmış Allah tamamına erdirsin darısı başımıza :)
Olmuştu bende de karın kasık ağrıları, geceleri uyanıyordumAmiiinnnn inşallah elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum sürekli bir karın ağrım var şuan o moralimi bozuyor azıcık
Olmuştu bende de karın kasık ağrıları, geceleri uyanıyordum
6 ve 13. Hafta arası mide bulantısı çok yaşadım beslenemedim. 12. Haftada kanamam oldu, geçen hafta da idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi doktor. Benim zor geçiyor, inşallah daha fazla sıkıntı olmadan kucağına alırım. Ki o kadar dikkat ettim. Kısmet. Dua ediyorum iyi olmak için.İçimi ferahlattı bu cevabın inşallah benim belirtimde böylesidir.Şimdi nasıl hissediyorsun kendini 16 hafta olmuş bebeğin bulantın falan oluyor mu
6 ve 13. Hafta arası mide bulantısı çok yaşadım beslenemedim. 12. Haftada kanamam oldu, geçen hafta da idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi doktor. Benim zor geçiyor, inşallah daha fazla sıkıntı olmadan kucağına alırım. Ki o kadar dikkat ettim. Kısmet. Dua ediyorum iyi olmak için.
5:30dan beri ayaktayimm zaman gecmiyo uykum gelmiyooooBurda da durum aynı öğlene kadar uyuyan ben sabahın köründe uyanıyorum gün zaten uzundu şimdi daha da uzunnnnnn