• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası zaman durdu diyenler gelin sohbeteeeee.....

heidi1017

❤Evlat Aşktır❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
1.110
999
43
Arkadaşlar transferimin 4. Günü sanki zaman çakıldı geçmiyor. Ayaklarım üşüyor ve ara ara adet ağrıları başladı sizde ne var ne yok

Aynı şeyleri yaşıyorum bende ara ara üşüyor bazende sıcak basması yaşıyorum kasıklarımda hafif bir ağrı var umarım olumlu bir sonuca işarettir hamilelik takvimin var senin tebrik ederim olumlu sonuçlanmış Allah tamamına erdirsin darısı başımıza :)

Aynı şeyleri yaşıyorum bende ara ara üşüyor bazende sıcak basması yaşıyorum kasıklarımda hafif bir ağrı var umarım olumlu bir sonuca işarettir hamilelik takvimin var senin tebrik ederim olumlu sonuçlanmış Allah tamamına erdirsin darısı başımıza :)
Rabbim hepimizi güldürsün canım sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz amiinn

A absimisia bol kabak çekirdeği ye, yorma sakın kendini, dinlen, uzanma dolaplara filan,ılık duş al, bir de protein ağırlıklı beslen canım, inşallah tutar. hayırlısı olsun.

A absimisia bol kabak çekirdeği ye, yorma sakın kendini, dinlen, uzanma dolaplara filan,ılık duş al, bir de protein ağırlıklı beslen canım, inşallah tutar. hayırlısı olsun.

Amiiinnnn inşallah elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum sürekli bir karın ağrım var şuan o moralimi bozuyor azıcık

İçimi ferahlattı bu cevabın inşallah benim belirtimde böylesidir.Şimdi nasıl hissediyorsun kendini 16 hafta olmuş bebeğin bulantın falan oluyor mu
6 ve 13. Hafta arası mide bulantısı çok yaşadım beslenemedim. 12. Haftada kanamam oldu, geçen hafta da idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi doktor. Benim zor geçiyor, inşallah daha fazla sıkıntı olmadan kucağına alırım. Ki o kadar dikkat ettim. Kısmet. Dua ediyorum iyi olmak için.

6 ve 13. Hafta arası mide bulantısı çok yaşadım beslenemedim. 12. Haftada kanamam oldu, geçen hafta da idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi doktor. Benim zor geçiyor, inşallah daha fazla sıkıntı olmadan kucağına alırım. Ki o kadar dikkat ettim. Kısmet. Dua ediyorum iyi olmak için.

Allah yardımcın olsun inşallah emeğinin karşılığını nur topu gibi bir bebekle alırsın

Back
X