Transfer sonrası

Ama bence hocadan daha çok laboratuvar önemli bu konuda
Kesinlikle önemli olan labaratuvar çünkü ilaclsrdan takipten sonra iş oraya kalıyor zaten inşallah hayirlisi olur vala bilmiyorum ki🤲inanarak bekliyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.tek embriyo mu dondurulmusun var mi

Benimki ile ayni çıkmış tekrar yap dedi doktor 2 gun sonra tekrar yaptim malesef yine düşük
Aradım doktorumu herşey normal dedi bir sorun yokmuş anlamadım neden tutunma olmadığını, 1hafta içinde adet olurmuşum Şuanki lekelenme ilaçtandır dedi kanda yoksa gebelik malesef yoktur 0.100 demek 0demekmiş zaten eş değer

Aradım doktorumu herşey normal dedi bir sorun yokmuş anlamadım neden tutunma olmadığını, 1hafta içinde adet olurmuşum Şuanki lekelenme ilaçtandır dedi kanda yoksa gebelik malesef yoktur 0.100 demek 0demekmiş zaten eş değer
Ya bendede hic bir sıkınti yoktu tutar tutar dedi hep doktor hatta %70 tutar deyince biz cok umitlendik ama nasip değilmiş vardir herseyde bir hayır 🤲🏻🤲🏻

Merhaba kızlar bende 22 nisanda 2 adet 3. Gün embriyosu transferi oldum. Kasıklarımda batmalar bel ağrısı göğüs ağrısı var bende de testime 2 gün kaldı belki dayanamaz yarın sabah yaptırırım. Ama belirtilere kanmamak lazım ilaçlardan da olabilir

Merhaba kızlar bende 22 nisanda 2 adet 3. Gün embriyosu transferi oldum. Kasıklarımda batmalar bel ağrısı göğüs ağrısı var bende de testime 2 gün kaldı belki dayanamaz yarın sabah yaptırırım. Ama belirtilere kanmamak lazım ilaçlardan da olabilir
Denedinizmi merak ettim insallah tutmuştur mübarek günlerde rabbim yüzünüze gülsün

Merhabalar, bende tedaviye başlayacağım da bir şey sormak istiyorum konu sahibinin affına sığınarak 😊ilk tedavim olacak bilmiyorum yumurta büyütme iğnesi günde 1 defa mı yapılıyor? Bir de iğne yapma saatini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu belirliyor? iftardan sonra bir saatte yapsam olur mu

Merhabalar, bende tedaviye başlayacağım da bir şey sormak istiyorum konu sahibinin affına sığınarak 😊ilk tedavim olacak bilmiyorum yumurta büyütme iğnesi günde 1 defa mı yapılıyor? Bir de iğne yapma saatini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu belirliyor? iftardan sonra bir saatte yapsam olur mu
Benim gittigim doktorda herseyi saatini nasıl kullanılacağını herseyi kagida yazdılar saatinde vurunacaksın doktorunuza yinede sorun siz

Back
X