- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Yavuz emre hoca benm doktorum onda ameliyat olmuştum tüp bebegede onda devam ettimCebeci de oldum evet doktoruma göremedim sizin doktorunuz kim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavuz emre hoca benm doktorum onda ameliyat olmuştum tüp bebegede onda devam ettimCebeci de oldum evet doktoruma göremedim sizin doktorunuz kim acaba
Kaçıncı gün testiniz inşallah Allahım mucizesini gönderir dua etmek geliyor elimizdenİnşallah ama umudum yok çünkü beta hcg.0.100 çıkmış
Aynı hoca doktorumuz, 11.gün testiydi canımYavuz emre hoca benm doktorum onda ameliyat olmuştum tüp bebegede onda devam ettim
Ama bence hocadan daha çok laboratuvar önemli bu konudaAynı hoca doktorumuz, 11.gün testiydi canım
Ahh canım benim üzüntünü derinden hissediyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Dilerim bir daha aynı üzüntüyü yaşamadan muradlarımıza hayırlısıyla kavuşuruz.Benimde sonuç negatif 0.100çıkmış
Aynı hoca doktorumuz, 11.gün testiydi canım
Sizin tüp bebek yaptrma sebebiniz nedirAynı hoca doktorumuz, 11.gün testiydi canım
Kesinlikle önemli olan labaratuvar çünkü ilaclsrdan takipten sonra iş oraya kalıyor zaten inşallah hayirlisi olur vala bilmiyorum kiAma bence hocadan daha çok laboratuvar önemli bu konuda
Benimki ile ayni çıkmış tekrar yap dedi doktor 2 gun sonra tekrar yaptim malesef yine düşükİnşallah ama umudum yok çünkü beta hcg.0.100 çıkmış
Aradım doktorumu herşey normal dedi bir sorun yokmuş anlamadım neden tutunma olmadığını, 1hafta içinde adet olurmuşum Şuanki lekelenme ilaçtandır dedi kanda yoksa gebelik malesef yoktur 0.100 demek 0demekmiş zaten eş değerBenimki ile ayni çıkmış tekrar yap dedi doktor 2 gun sonra tekrar yaptim malesef yine düşük
Ya bendede hic bir sıkınti yoktu tutar tutar dedi hep doktor hatta %70 tutar deyince biz cok umitlendik ama nasip değilmiş vardir herseyde bir hayırAradım doktorumu herşey normal dedi bir sorun yokmuş anlamadım neden tutunma olmadığını, 1hafta içinde adet olurmuşum Şuanki lekelenme ilaçtandır dedi kanda yoksa gebelik malesef yoktur 0.100 demek 0demekmiş zaten eş değer
İnfertilite 2 aşılama yaptırdım olmadı bu ilk tüp bebek denememdiSizin tüp bebek yaptrma sebebiniz nedir
Hayırlısı olsun inşallah hskkinizda ne desem bu durumda bilemedim gerçekten rabbim sabrını versin maddi manevi yardımcınız olsunİnfertilite 2 aşılama yaptırdım olmadı bu ilk tüp bebek denememdi
Denedinizmi merak ettim insallah tutmuştur mübarek günlerde rabbim yüzünüze gülsünMerhaba kızlar bende 22 nisanda 2 adet 3. Gün embriyosu transferi oldum. Kasıklarımda batmalar bel ağrısı göğüs ağrısı var bende de testime 2 gün kaldı belki dayanamaz yarın sabah yaptırırım. Ama belirtilere kanmamak lazım ilaçlardan da olabilir
Benim gittigim doktorda herseyi saatini nasıl kullanılacağını herseyi kagida yazdılar saatinde vurunacaksın doktorunuza yinede sorun sizMerhabalar, bende tedaviye başlayacağım da bir şey sormak istiyorum konu sahibinin affına sığınarakilk tedavim olacak bilmiyorum yumurta büyütme iğnesi günde 1 defa mı yapılıyor? Bir de iğne yapma saatini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu belirliyor? iftardan sonra bir saatte yapsam olur mu
Amin hepimizin çok sağol idrar testi yaptım pozitif çıktı 1 saat sonra kan vermeye gideceğim inşallah güzel haberler alırımDenedinizmi merak ettim insallah tutmuştur mübarek günlerde rabbim yüzünüze gülsün
Tamam teşekkür ederimBenim gittigim doktorda herseyi saatini nasıl kullanılacağını herseyi kagida yazdılar saatinde vurunacaksın doktorunuza yinede sorun siz
Yaa hadi insallah canim benimAmin hepimizin çok sağol idrar testi yaptım pozitif çıktı 1 saat sonra kan vermeye gideceğim inşallah güzel haberler alırım![]()