İnşallah bebiş belirtileridir
Ben çok üzülmüştüm adet olacağım diye ağrılarım çoktu çünkü ama çok şükür 10. gün pozitif çıktı idrarda, 12. gün kan testi verdim.
Tutunuyordur canım kanama falan olursa korkma tutunma kanamasidirKızlar mrb transferımın 10. Gunu bugun karnımda kasılmalar ve agrı var sızce tutunma belırtısımı dun ıdrar testı negatıf cıkmıştı boyle olup pozıtıf olan varsa yazabılırmı
Hadi inşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyoruz stres yapmaAz once kan verdım bakalım hayırlısı umarım guzel haber alırımm
Hadi inşallahhh minik mercimeğin tutunmuşturAz once kan verdım bakalım hayırlısı umarım guzel haber alırımm
İnşallah tutunma belirtidir canm rabbim hepimize nasip etsinKızlar mrb transferımın 10. Gunu bugun karnımda kasılmalar ve agrı var sızce tutunma belırtısımı dun ıdrar testı negatıf cıkmıştı boyle olup pozıtıf olan varsa yazabılırmı
İnsallah yazıcamHadi inşallahhh minik mercimeğin tutunmuştur
Yaz bize de sonucu
Tutunuyordur canım kanama falan olursa korkma tutunma kanamasidir
Herkeste olacak diye birşey yok ki bünyeden bünyeye değişiyor canım kimisi adet ağrısı gibi ağrısı oluyor kimisi kramp giriyor kimisinede krampla birlikte kan gözüküyor kişiden kişiye değişir sen bunlara takma inşallah meleğin seninledir sen ona odaklan dua et kimi kisidede hiç belirti olmuyorKanama olmadı olmayınca tutmuyormu
kanama şart değil benim olmadı mesela sonucum pozitif çok şükür, ama beni 4. günden sonra çok şiddetli bel ve sırt ağrım oldu, gögüs uçlarım acımaya başladı hatta sırt ağrısı olunca covidden şüphelendim ama embriyolar yerleşirken olabilen birşeymişKanama olmadı olmayınca tutmuyormu
Canım çıktı mı sonuçAz once kan verdım bakalım hayırlısı umarım guzel haber alırımm
Malesef negatıf neden tutunmadılarkı bebıslerımCanım çıktı mı sonuç
Çok üzüldüm canım ya tutmaması için bir sebep var mıydı yani yumurtalarinda falan kalitelimiydi yani yumurtalarınMalesef negatıf neden tutunmadılarkı bebıslerım
14 yumurtam toplanmıstı 8 tane dollenıp 6 ebırıyo olmustuÇıkmadı acaba sonuç
Çok üzüldüm canım ya tutmaması için bir sebep var mıydı yani yumurtalarinda falan kalitelimiydi yani yumurtaların
Kısmet değilmiş demekki dondurulmuş embriyon varsa tekrar dene şansını inşallah olur14 yumurtam toplanmıstı 8 tane dollenıp 6 ebırıyo olmustu
Var cnm 4 tane daha 3gun embırıyosu varKısmet değilmiş demekki dondurulmuş embriyon varsa tekrar dene şansını inşallah olur
Onlarıda dene biraz rahatla da canım inşallah dualarım seninle salatü Tefriciye oku canım 4444 defa okunuyor dilek için dagitadabilirsin bende okurum sana istersen dağıtırsanVar cnm 4 tane daha 3gun embırıyosu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?