Transfer sonrası

Esmeh1981

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
30
34
3
44
Kızlar mrb transferımın 10. Gunu bugun karnımda kasılmalar ve agrı var sızce tutunma belırtısımı dun ıdrar testı negatıf cıkmıştı boyle olup pozıtıf olan varsa yazabılırmı

İnşallah bebiş belirtileridir
Ben çok üzülmüştüm adet olacağım diye ağrılarım çoktu çünkü ama çok şükür 10. gün pozitif çıktı idrarda, 12. gün kan testi verdim.

Kızlar mrb transferımın 10. Gunu bugun karnımda kasılmalar ve agrı var sızce tutunma belırtısımı dun ıdrar testı negatıf cıkmıştı boyle olup pozıtıf olan varsa yazabılırmı
Tutunuyordur canım kanama falan olursa korkma tutunma kanamasidir

İnşallah tutunma belirtidir canm rabbim hepimize nasip etsin

Kanama olmadı olmayınca tutmuyormu
Herkeste olacak diye birşey yok ki bünyeden bünyeye değişiyor canım kimisi adet ağrısı gibi ağrısı oluyor kimisi kramp giriyor kimisinede krampla birlikte kan gözüküyor kişiden kişiye değişir sen bunlara takma inşallah meleğin seninledir sen ona odaklan dua et kimi kisidede hiç belirti olmuyor

Kanama olmadı olmayınca tutmuyormu
kanama şart değil benim olmadı mesela sonucum pozitif çok şükür, ama beni 4. günden sonra çok şiddetli bel ve sırt ağrım oldu, gögüs uçlarım acımaya başladı hatta sırt ağrısı olunca covidden şüphelendim ama embriyolar yerleşirken olabilen birşeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…