Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bütün gün ayaktaydım ağır falan da kaldırdım transfer öncesi sorun olur mu acaba yaHayırlısı olsun şimdiden.
Bilgilendirme formu veriyorlar, hepsi yazıyor.
Ben ananas yemiştim, doktorum önermişti.
Hastaymışım gibi yatmadım yemeğimi masada yedim, üç gün sonra bakkala falan gittim
evet çok su içme az iç çünkü sonrası sıkıntı yatakta altına sürgü veriyorlar çok sıkışıksan.. başta kalkmıyosun çünküHanımlar merhaba perşembe günü transferim var bu konuda önerileriniz var mı?
öncesi sorun olmaz ki. çarşambadan bolca yemek yap sonra dinlenirsin. bana 3 gün yat sonra da ağır iş yapma dedi doktor ..Bugün bütün gün ayaktaydım ağır falan da kaldırdım transfer öncesi sorun olur mu acaba ya
evet çok su içme az iç çünkü sonrası sıkıntı yatakta altına sürgü veriyorlar çok sıkışıksan.. başta kalkmıyosun çünkü
öncesi sorun olmaz ki. çarşambadan bolca yemek yap sonra dinlenirsin. bana 3 gün yat sonra da ağır iş yapma dedi doktor ..
Transfer öncesi dikkat etmedim bende sorun olacağını sanmam. Hatta dip köşe temizlik yapmıştımBugün bütün gün ayaktaydım ağır falan da kaldırdım transfer öncesi sorun olur mu acaba ya
Çok teşekkürlerTransfer öncesi dikkat etmedim bende sorun olacağını sanmam. Hatta dip köşe temizlik yapmıştım
Rica ederim, hayırlı olsun şimdidenÇok teşekkürler![]()
Yolculuk için ne düşünüyorsunuz sonucu beklemelimiyim sizce?Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden
Size tavsiyem transfer sonrası tüp bebekle ilgili araştırma yapmayın kendinizi olumsuz etkileyebilirsiniz olumsuz hikayeleri okuyarak.![]()
Hiçbir fikrim yok bu konuda, yanlış yönlendirmek istemem.Yolculuk için ne düşünüyorsunuz sonucu beklemelimiyim sizce?