Transfer sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBL

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
21
En iyi cevaplar
1
5
1
45
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım transfer sonrası 10. gün kan testi negatif çıkıp 12.gün pozitif çıkan varmı

Burda bi arkadaşın 12.gün 13 çıkmıştı değeri. 10.gün yaptırdı mı hatırlamıyorum ama yaptırdıysa bile negatif çıkmıştır. Çok düşük değerle başlayıp katladı. Umarım son anda tutunmuştur senin bebiş de inşallah mucizen seninledir 🤲🏻

Burda bi arkadaşın 12.gün 13 çıkmıştı değeri. 10.gün yaptırdı mı hatırlamıyorum ama yaptırdıysa bile negatif çıkmıştır. Çok düşük değerle başlayıp katladı. Umarım son anda tutunmuştur senin bebiş de inşallah mucizen seninledir 🤲🏻
10.gün negatif çıktı aslında test günüm bugün 12.gün bu saat oldu cesaretim yok tekrar test yapmaya

10.gün negatif çıktı aslında test günüm bugün 12.gün ama bu saat oldu cesaretim yok tekrar test yapmaya

10.gün negatif çıktı aslında test günüm bugün 12.gün bu saat oldu cesaretim yok tekrar test yapmaya
Benimde bir negatifim var çok iyi anlıyorum o hissiyatı. Sen yine yokmuş gibi git ver kanını varsa mucize süpriz olsun. Umarım son anda tutunmuştur. Yoksada Allah bir sonraki ay kendiliğinden nasip etsin inşallah dondurulmuşun varmı

Evet var iki embriyo transfer yapıldı bi tane dondurulmuş var ama eşim bu negatif olursa onu denemicez diyor iki tane tutmazsa bi tane hiç tutmaz diyor

Hanimlar merhaba benim bu gun transfer gunu ile birlikte 10. Gunum 5. Gun embriyosu ikiz transfer yapildi aksam dayanamayip saat 10 civari erken gebelik testi yaptim negatif cikti yarin kan testi vercem acaba sonucum negetifmidir beklemek ne zormus fikri olan varmi acaba

Alıntı Cevapla

Evet var iki embriyo transfer yapıldı bi tane dondurulmuş var ama eşim bu negatif olursa onu denemicez diyor iki tane tutmazsa bi tane hiç tutmaz diyor
Eşinizin bu düşüncesi yanlış insanlar bazen bir adet embriyo bile elde edemiyorlar ki sizin varmış Allah'tan ümit kesilmez çoğu kişi tek embriyo transferi ile hamile kalıyor.

Hanimlar merhaba benim bu gun transfer gunu ile birlikte 10. Gunum 5. Gun embriyosu ikiz transfer yapildi aksam dayanamayip saat 10 civari erken gebelik testi yaptim negatif cikti yarin kan testi vercem acaba sonucum negetifmidir beklemek ne zormus fikri olan varmi acaba

Alıntı Cevapla
Canım benim 7. Gün idrarda ve kanda çıktı belki test yanlış olabilir ama kan ver kan testi yanıltmaz inşallah vardır.

Merhaba benim bugün 8.gün ve 0.477 çıktı negatif mi oluyor sonra yükselme olmazmı ölcem ağlamaktan

Back
X