Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.gün negatif çıktı aslında test günüm bugün 12.gün bu saat oldu cesaretim yok tekrar test yapmayaBurda bi arkadaşın 12.gün 13 çıkmıştı değeri. 10.gün yaptırdı mı hatırlamıyorum ama yaptırdıysa bile negatif çıkmıştır. Çok düşük değerle başlayıp katladı. Umarım son anda tutunmuştur senin bebiş de inşallah mucizen seninledir![]()
Benimde bir negatifim var çok iyi anlıyorum o hissiyatı. Sen yine yokmuş gibi git ver kanını varsa mucize süpriz olsun. Umarım son anda tutunmuştur. Yoksada Allah bir sonraki ay kendiliğinden nasip etsin inşallah dondurulmuşun varmı10.gün negatif çıktı aslında test günüm bugün 12.gün bu saat oldu cesaretim yok tekrar test yapmaya
Eşinizin bu düşüncesi yanlış insanlar bazen bir adet embriyo bile elde edemiyorlar ki sizin varmış Allah'tan ümit kesilmez çoğu kişi tek embriyo transferi ile hamile kalıyor.Evet var iki embriyo transfer yapıldı bi tane dondurulmuş var ama eşim bu negatif olursa onu denemicez diyor iki tane tutmazsa bi tane hiç tutmaz diyor
Canım benim 7. Gün idrarda ve kanda çıktı belki test yanlış olabilir ama kan ver kan testi yanıltmaz inşallah vardır.
Canım benim 7. Gün idrarda ve kanda çıktı belki test yanlış olabilir ama kan ver kan testi yanıltmazt
İnşallah Allah gönlüne göre versinTesekkur ederim yarin belli olacak insallah guzel haberler alirim
Sagol canim allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah Allah gönlüne göre versin
Amin inşallah canımSagol canim allah isteyen herkese nasip etsin
Benimde 7nci günde kanda çıktı sizin yükselme oldu mu acaba diğer günlerdeCanım benim 7. Gün idrarda ve kanda çıktı belki test yanlış olabilir ama kan ver kan testi yanıltmaz inşallah vardır.
Bir de 9 . Gün vermiştim yükselmişti ama bebeğimin kalbi durmuş aldılar cumartesi günüBenimde 7nci günde kanda çıktı sizin yükselme oldu mu acaba diğer günlerde
Merhaba benim bugün 8.gün ve 0.477 çıktı negatif mi oluyor sonra yükselme olmazmı ölcem ağlamaktanBurda bi arkadaşın 12.gün 13 çıkmıştı değeri. 10.gün yaptırdı mı hatırlamıyorum ama yaptırdıysa bile negatif çıkmıştır. Çok düşük değerle başlayıp katladı. Umarım son anda tutunmuştur senin bebiş de inşallah mucizen seninledir![]()
Merhaba negatif duruyor inşallah mucizen seninledir bugun testi tekrarladın mı?Merhaba benim bugün 8.gün ve 0.477 çıktı negatif mi oluyor sonra yükselme olmazmı ölcem ağlamaktan