Transfer sonrası

burcu inan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
70
27
8
32
Merhaba kızlar bugün eğer transfer gününü sayarsak 6 günü ve sabah idrar testi yaptım negatif çıktı lekelenme falan yok sadece arada kasık ağrılarım oluyor taze transfer 3 gün transferi ilk tedavim benim gibi olanlar var mı acaba daha erken miydi inanamadım iki kere yaptım hatta

Merhaba cnm daha çok erken benimde transferinin 8 günü bence test tarihi ni beklemek lazım Allah hepimize sabır versin

Amin inşallah hayırlı haber alırız Allah'ın izniyle
Çok zor biliyorum bu benim 5 denemem iki gebelik oldu kalpleri durdu ama ben hiç bir zaman vaz geçmedim umutluyum bu süreç içerisinde kanser tedaviside gördüm ona rağmen ayaktayım Allah'ım sen yardımcımız ol kimsenin umudu solmasın ben bir örnek olmak istedim cnm

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haber alırız

3. Gün embriyosu için 6. Gün çok erken,neye inanamadınız 2 kere yaptınız anlamadım

İlk transferim 3. Gün 1.kaliteydi 12 gün sonunda test vermiştim sonraki 2 transfer 5 gün 1 kaliteyi 10 günde test verdim,sizin için çok erken size söylenen günü bekleyin derim geç dollenmede olabiliyor erkenden strese girmeyin.

Ya maşallah inşallah bende güzel haber alırım dua edin olur mu hayırlısı inşallah

Çok erken yapmışsın aslında 5. Gün oluyor transfer gününü saymamalısın . Erken yaptığında heves kaçıyor. Benim 5. gün embriyosuydu 8. gün erken gebelik testiyle 9. gün de kan testiyle öğrendim onda bile değerim çok küçüktü 45 ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…