- 14 Ağustos 2023
- 70
- 27
- 8
- 32
- Konu Sahibi burcu inan
Merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 11gun idrar testi yaptım ben anlayamadım negatif mi yada hayalet bir çizgi mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım pozitif:)Merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 11gun idrar testi yaptım ben anlayamadım negatif mi yada hayalet bir çizgi mi var Eki Görüntüle 3290311
Banada öyle geliyor ama işte belki ben görmek istediğimi görüyorum 8.9.10. Günleri de yaptım hep negatif yarın kan vereceğim bakalım benim gibi idrar negatif kanda pozitif gören var mıcizgi var gbi geldi kan verin bence
Ay hadi İnşallah yarın kan vereceğim inşallah sevincimi burda paylaşmak nasip olurhayırlı olsun canım pozitif:)
Çatlatma iğnesi yumurta toplama işlemi önce olmuştum yani bundan 17 gün önceÇatlatma iğnesi olmadıysan pozitif
Bilmiyorum o da pozitif göstertiyor çünkü en sağlıklısı kan testiÇatlatma iğnesi yumurta toplama işlemi önce olmuştum yani bundan 17 gün önce
Bilmiyorum o da pozitif göstertiyor çünkü en sağlıklısı kan testi
Hayırlısı inşallah 9.10.gunleri de yaptım hep negatif bu sefer sanki ince bir çizgi var gibi yarın inşallah hayırlı haber alırız benim gibi bekleyen harkese Allah gönlüne göre versinBilmiyorum o da pozitif göstertiyor çünkü en sağlıklısı kan testi
Bekliyoruz haberini canımHayırlısı inşallah 9.10.gunleri de yaptım hep negatif bu sefer sanki ince bir çizgi var gibi yarın inşallah hayırlı haber alırız benim gibi bekleyen harkese Allah gönlüne göre versin![]()
bende 8.gun baslamistim test yapmaya boyle cikiyodu giderek koyulasmistiBanada öyle geliyor ama işte belki ben görmek istediğimi görüyorum 8.9.10. Günleri de yaptım hep negatif yarın kan vereceğim bakalım benim gibi idrar negatif kanda pozitif gören var mı
Maalesef negatif hayırlısı ne diyim bunda da vardır bir hayırBekliyoruz haberini canım
Maalesef negatifbende 8.gun baslamistim test yapmaya boyle cikiyodu giderek koyulasmisti
Aynen öyle canımmMaalesef negatif hayırlısı ne diyim bunda da vardır bir hayır
Hayırlısı olsun üzülmeyin inşallah kavuşursunuz bi dahaki tedavideMaalesef negatif hayırlısı ne diyim bunda da vardır bir hayır
Amin inşallahHayırlısı olsun üzülmeyin inşallah kavuşursunuz bi dahaki tedavide