Transfer sonrasi

Aslında tek bir belirtim vr o da beni korkuttu nedense
Normalde adet olmadan alnımın ortasında hep aynı yerde sivilce cıkar yine adet olacakmışım gibi aynı yerde sivilce çıktı
Son iki gun kalmis canim sabir et insallah guzel sonuc alicaksin morelini hic bozma bu tur seyler icin. Etrafimda cok duydum teste yakin adet sancisi goren sivilcelenme olan cok insan varmis ama sonuc pozitif.

Ayyyyyyyy cok sevindimmmmmm senin adina sukurler olsun canim benimmm allah tamamini erdersinn insallah. Kendim sonuc almis kadar sevindim yaaaa.
Bizi artik yonlendirirsin artik kuzum sende hic belirti olmamisti demi?
Çoook teşekkür ederimm inşallah hepimizin kucakları dolarr.
Evet ben hatta niye belirti yok flan diye buralara bakınıyordum kimisi lekelenme kimisi göğüs hassasiyeti vs yaşıyordu ben de hiç bir şey yoktu hatta hala yok
Yarın yine kan vericem artış var mı diye bakıcaz.

Benim testim de haftaya cuma insallah bende guzel haberler veririm ama senin senin kan degerlerin bayaaa yuksek cikmis acaba ikiz olabilir mi ki

Canım bende yerleşme kanaması olmadı hiç. Zaten herkeste olan bir şey değil yarısından azında oluyor. Hiç ona canını sıkma. Kasık ağrısı iğne batması gibi hisler yaşamıştım. inşallah güzel haberler alırsın

Merhabalar oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederimmm. Bugun sabah uyandigimda kahve rengi sumuk gibi bir akinti gordum gunluk pedimin ustunde bunu beni cok endiselendiriyor ne yapacagimi bilmiyorum. Morelim cok bozuldu sabah sabah

Merhabalar oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederimmm. Bugun sabah uyandigimda kahve rengi sumuk gibi bir akinti gordum gunluk pedimin ustunde bunu beni cok endiselendiriyor ne yapacagimi bilmiyorum. Morelim cok bozuldu sabah sabah
Kırmızı olmadıktan sonra bir sorun yok canım

Bi de bence günlük ped kullanma pamuklu hava alan bir çamaşır daha iyi olur

Ay bende de olmuştu uzun bi süre kahverengi akıntı ve idrarda parça gibi hiçbir önemi yok eski kan anlamına geliyo gebelikte zaman zaman olabiliyo doktorum bana kahverenginin hic önemi yok regl gibi kan olmadıkça asla önemseme demişti çok emin şekilde.

Bendede dun sabah basladi kahverengi akinti halada geliyor az az beni gercketen cok endiselendiriyor yarin doktorumu ariyacagim.. icim hic rahat degil

Dün transferimin 9 uncu günüydü beta değerim 2.7 çıktı hiç bu değer aralığında olup değeri yükselen oldu mu ? Dünden beri çokdan ümidi mi kestim ama yinede merak ediyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…