- 3 Ağustos 2022
- 131
- 50
- 28
- 24
- Konu Sahibi masal_1804
-
Son iki gun kalmis canim sabir et insallah guzel sonuc alicaksin morelini hic bozma bu tur seyler icin. Etrafimda cok duydum teste yakin adet sancisi goren sivilcelenme olan cok insan varmis ama sonuc pozitif.Aslında tek bir belirtim vr o da beni korkuttu nedense
Normalde adet olmadan alnımın ortasında hep aynı yerde sivilce cıkar yine adet olacakmışım gibi aynı yerde sivilce çıktı
Insallah canimBenimde 3'cu gunum hemen hemen birlikte sonucumuza ulasicaz insallah
Canim kan verdin mi sonuc pozitiftir insallahBnimde transferimin 9. Günü hiç bir belirtim yok.
Sizce yatış pozisyonun önemlimi koltukta uzabırken uyurken nasıl olmalı
Ayın 1 inde kan vericem.
Ayyyyyyyy cok sevindimmmmmm senin adina sukurler olsun canim benimmm allah tamamini erdersinn insallah. Kendim sonuc almis kadar sevindim yaaaa.Evt verdim 1172Allahıma şükür
Çoook teşekkür ederimm inşallah hepimizin kucakları dolarr.Ayyyyyyyy cok sevindimmmmmm senin adina sukurler olsun canim benimmm allah tamamini erdersinn insallah. Kendim sonuc almis kadar sevindim yaaaa.
Bizi artik yonlendirirsin artikkuzum sende hic belirti olmamisti demi?
Benim testim de haftaya cuma insallah bende guzel haberler veririm ama senin senin kan degerlerin bayaaa yuksek cikmis acaba ikiz olabilir mi kiÇoook teşekkür ederimm inşallah hepimizin kucakları dolarr.
Evet ben hatta niye belirti yok flan diye buralara bakınıyordum kimisi lekelenme kimisi göğüs hassasiyeti vs yaşıyordu ben de hiç bir şey yoktu hatta hala yok
Yarın yine kan vericem artış var mı diye bakıcaz.
Hahah valla ben de öyle düşünüyorum ama keseyi görünce anlaşılır artıkkBenim testim de haftaya cuma insallah bende guzel haberler veririm ama senin senin kan degerlerin bayaaa yuksek cikmis acaba ikiz olabilir mi ki
Hadii bakalimmm bizide haberdar edersen sevinirimmmHahah valla ben de öyle düşünüyorum ama keseyi görünce anlaşılır artıkk
Canım bende yerleşme kanaması olmadı hiç. Zaten herkeste olan bir şey değil yarısından azında oluyor. Hiç ona canını sıkma. Kasık ağrısı iğne batması gibi hisler yaşamıştım. inşallah güzel haberler alırsınMerhaba hanimlar oncelikle hepinize iyi gunler dilerim.
Benim gibi tup bebek tedavisi olup guzel sonuclar alan hanimlara ihtiyacim var :)
Bundan 3gun once 5cu gun cok iyi kalite embrio transfer edildi. Doktorum embrionun cok iyi bir kalitede ve cok guzel oldugunu soyledi baya sevinmistim bu habere. Bugun ucuncu gunumdeyim ve hala yerlesme kanamasi olmadi.. internete bi cok Okudugum kaynaklara gore 5ci gun embrio su 1 ila 3 gun icinde yerlesirmis ama bende hala hic bir belirti yok. Sadece kasiklarim arada bir agiriyor. Ve cok cok ter basiyor birden bundan baska hic birseyim yok.. daha cok yeniyim bu deneyimde 2 senedir de bekliyorum.. cok heycanliyimm lutfen bana yardimci olun. Aranizda yerlesme kanamasi olmadan gebe kalan var mi?
Merhabalar oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederimmm. Bugun sabah uyandigimda kahve rengi sumuk gibi bir akinti gordum gunluk pedimin ustunde bunu beni cok endiselendiriyor ne yapacagimi bilmiyorum. Morelim cok bozuldu sabah sabahCanım bende yerleşme kanaması olmadı hiç. Zaten herkeste olan bir şey değil yarısından azında oluyor. Hiç ona canını sıkma. Kasık ağrısı iğne batması gibi hisler yaşamıştım. inşallah güzel haberler alırsın
Kırmızı olmadıktan sonra bir sorun yok canımMerhabalar oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederimmm. Bugun sabah uyandigimda kahve rengi sumuk gibi bir akinti gordum gunluk pedimin ustunde bunu beni cok endiselendiriyor ne yapacagimi bilmiyorum. Morelim cok bozuldu sabah sabah
Bi de bence günlük ped kullanma pamuklu hava alan bir çamaşır daha iyi olurMerhabalar oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederimmm. Bugun sabah uyandigimda kahve rengi sumuk gibi bir akinti gordum gunluk pedimin ustunde bunu beni cok endiselendiriyor ne yapacagimi bilmiyorum. Morelim cok bozuldu sabah sabah
Progestoron fitili kulaniyorum gunde 3 defa cok akinti yapiyor bu nedenle gunluk pedi tercih etimBi de bence günlük ped kullanma pamuklu hava alan bir çamaşır daha iyi olur
Hayırlı olsun, sağlıcakla alın kucağınıza.Kaçıncı gün embriyosuydu,kaçıncı gün test yaptınız ve tek embriyomuydu?Evt verdim 1172Allahıma şükür
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı güzel haber bekleyen herkese ve bana inşallahEvt verdim 1172Allahıma şükür
Teşekkürlerrr darısı isteyen herkesin başına inşallahhHayırlı olsun, sağlıcakla alın kucağınıza.Kaçıncı gün embriyosuydu,kaçıncı gün test yaptınız ve tek embriyomuydu?
Ay bende de olmuştu uzun bi süre kahverengi akıntı ve idrarda parça gibi hiçbir önemi yok eski kan anlamına geliyo gebelikte zaman zaman olabiliyo doktorum bana kahverenginin hic önemi yok regl gibi kan olmadıkça asla önemseme demişti çok emin şekilde.Merhabalar oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederimmm. Bugun sabah uyandigimda kahve rengi sumuk gibi bir akinti gordum gunluk pedimin ustunde bunu beni cok endiselendiriyor ne yapacagimi bilmiyorum. Morelim cok bozuldu sabah sabah
Bendede dun sabah basladi kahverengi akinti halada geliyor az az beni gercketen cok endiselendiriyor yarin doktorumu ariyacagim.. icim hic rahat degilAy bende de olmuştu uzun bi süre kahverengi akıntı ve idrarda parça gibi hiçbir önemi yok eski kan anlamına geliyo gebelikte zaman zaman olabiliyo doktorum bana kahverenginin hic önemi yok regl gibi kan olmadıkça asla önemseme demişti çok emin şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?