- 3 Ağustos 2022
- 131
- 50
- 28
- 24
- Konu Sahibi masal_1804
-
6. Gün çok erken ben 12 gün sonra yapmıştımHanimlar bugun pembe turuncumsu akintim geldi dayanamadim test yaptim sonuc negatif cikti bugun 6ci gunum acaba cok mu erken yaptim idrar negatif olup kan pozitif olan var mi
Evet biraz erken yaptim ama cumartesi gununden beri akintim var kahverengi pembe ... korkuyorum..6. Gün çok erken ben 12 gün sonra yapmıştım
Sizi çok iyi anlıyorum emin olun sabretmek bilinmezlik sorunlar çok zor geliyor çok emek verince. Çok az kalmış testinize inşallah güzel haberlerle kavuşursunuz bebişinize. Akıntıyla ilgili doktorunuza ulaşabildiniz mi o içinizi rahatlatır eminimEvet biraz erken yaptim ama cumartesi gununden beri akintim var kahverengi pembe ... korkuyorum..
Doktorumu aradim bunun normal oldugunu soyledi cogu kadinin bi sikayet icin aradigini soyledi ama benim icim zerre rahatlamadi.. cunki koyu kahverengi akintimla birlikte silik kirmizi akintida gelmeye basladi adet olucakmisim gibi kasiklarimda aciyo pek Umutlu degilim acikcasiSizi çok iyi anlıyorum emin olun sabretmek bilinmezlik sorunlar çok zor geliyor çok emek verince. Çok az kalmış testinize inşallah güzel haberlerle kavuşursunuz bebişinize. Akıntıyla ilgili doktorunuza ulaşabildiniz mi o içinizi rahatlatır eminim
gebelikte de olabiliyor bütün bunlar, ben bizzat yaşadım canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın güzel sonuçlarla haber ver bizeDoktorumu aradim bunun normal oldugunu soyledi cogu kadinin bi sikayet icin aradigini soyledi ama benim icim zerre rahatlamadi.. cunki koyu kahverengi akintimla birlikte silik kirmizi akintida gelmeye basladi adet olucakmisim gibi kasiklarimda aciyo pek Umutlu degilim acikcasi
Merhaba. Size boş gebelik hakkında araştırma yaparken denk geldim. Aklıma takılan bir konu var cevaplarsanız çok sevinirim. Ben de tüp bebek ile pozitif sonucu aldım. Ama boş gebelik olduğunu öğrendim. Tekrar hazır olduğumuzda dondurulmuş embriyolarımızı transfer ettirmek istiyoruz. Ama aklıma takılan konu bu gebelikle aynı dönem embriyolarını kullanacak olmamız. Yani bidahaki transferde tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Sizin boş gebeliğinizden sonra tekrar bi yumurta toplama, döllendirme işlemi oldu mu acaba? Yoksa ilk gebeliğinizle aynı dönemde oluşmuş emriyolar mı kullanıldı tekrar? Bu arada şuan hamile olduğunuzu okuyunca çok sevindim, sağ salim kucağınıza alıp büyütürsünüz inşallahBenimde ilk transferimde yerleşme kanamadı olmadı. 2. Transferimde de olmadı. İkisi de olumlu sonuçlandı ilki boş gebelik olmuştu ama pozitifti sonuç olarak. 2. Denemem de yerleşme kanaması yaşamadım gebeliğim çok şükür devam ediyor. Herkes de yerleşme kanaması kesin olur diye düşünmeyin bu sadece şuan sizi strese sokar. Yerleşme kanaması olacağı varsa da zaten stresten olmayabilir o yüzden rahatlayın endişe etmeyin herkesin belirtisi bir değil şuan yaşadığınız anın keyfini çıkarıp hep olumlu pozitif düşüncelere yer verin Allahın izniyle pozitif sonuç alırsınız inşallah
Öncelikle inşallah sağsalim 2. Deneme de kucağınıza almak nasip olsun Allahın izniyleMerhaba. Size boş gebelik hakkında araştırma yaparken denk geldim. Aklıma takılan bir konu var cevaplarsanız çok sevinirim. Ben de tüp bebek ile pozitif sonucu aldım. Ama boş gebelik olduğunu öğrendim. Tekrar hazır olduğumuzda dondurulmuş embriyolarımızı transfer ettirmek istiyoruz. Ama aklıma takılan konu bu gebelikle aynı dönem embriyolarını kullanacak olmamız. Yani bidahaki transferde tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Sizin boş gebeliğinizden sonra tekrar bi yumurta toplama, döllendirme işlemi oldu mu acaba? Yoksa ilk gebeliğinizle aynı dönemde oluşmuş emriyolar mı kullanıldı tekrar? Bu arada şuan hamile olduğunuzu okuyunca çok sevindim, sağ salim kucağınıza alıp büyütürsünüz inşallah
Güzel cevabınız için çok teşekkür ederimÖncelikle inşallah sağsalim 2. Deneme de kucağınıza almak nasip olsun Allahın izniyleben boş gebelikten 6 ay sonra psikolojik olarak 2. Ye kendimi hazır hissettim aslında boş gebelik olduğunu öğrendiğim an doktora bir daha hemen ne zaman transfer yapabiliriz hemen istiyorum demiştim ama her şey planladığımız gibi gitmedi maalesef o an her şeyi kontrol etmeyi bıraktım Allah ne derse o oluyor gerçekten o yüzden ilk tavsiyem gönlünüzü ferah tutun ben tekrar yumurta toplama yaptırmadım ilk deneme de 5bc kalite tek embriyo transfer oldu en iyi embriyo kesin olur dediler boş gebelik olduğunda yıkılmıştım çok ümitlendirmişlerdi.. 2. Deneme dondurulmuş hazır şuradaki embriyolarımızdan devam ettik bir tüpte 2 tane dondurmuşlar 2 tane önceden kaybımız olduğu için doktorum çift transfer önerdi bizimle gönlümüzden geçen oydu en başından beri sıradaki dondurulmuş hazır embriyomuz 4ab ve 4ba kaliteye sahipti onları transfer ettiler çok şükür şuan ikisi de benimle 13. Haftaya girdik Allah devamlılığını sağlasın inşallah herkesin kucağına almak nasip olsun çok stres oluyor insan bu da mı boş gebelik olacak diye endişelendiğim tabiki olsu ki hala bir şey olacak mı korkusu devam diyor hep de olacak ama size tavsiyem benim deneyimim de önce tabiki rabbimin izniyle aynı kişinin yaşadığı gebeliklerin hepsi birbirinden çok Farklı ilk kaybım sonra bu boş gebelik sonra bu son deme hepsi birbirinden adlımda çok Farklı süreç pozitifi düşünüp her şey yolunda o boş gebelik sonuçlandı diye bunda da aynı şeyler olacak diye bir şey yok bunu kabullenmek benim 6 ayımı aldı psikolojik tedavi de gördüm çok da iyi geldi o yüzden 2. Deneme de her şeyi unutun bebeğinize en başta güvenin hep sizinle olacağını hissedin aksi düşüncelere izin vermeyin
Allah'ım sana ve evlat aşkıyla tutuşan herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşaAllahBu arada rica etsem gördüğünüzde benim için minik bir dua eder misinizHamilelerin duası kabul olur derler
Canim kan verdim sonucum negatif geldi.. bugun yine doktor randevum var ikinci denemem icin hazirliycaklar beni.. rabbim evlat isteyen herkeze yar ve yardimcisi olsungebelikte de olabiliyor bütün bunlar, ben bizzat yaşadım canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın güzel sonuçlarla haber ver bize
inşallah bu sefer güzel sonuçlar alacaksın dualarım seninleCanim kan verdim sonucum negatif geldi.. bugun yine doktor randevum var ikinci denemem icin hazirliycaklar beni.. rabbim evlat isteyen herkeze yar ve yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?