Transfer sonrası

nagehanonur36

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
7
2
6
32
Merhaba
Transferimin 5 günü 5 günlük 2 embriyo. Progestan iğne kullanıyorum günde 2 ampul. Onun etkisimi bilmiyorum ama aşırı gaz ve ateş basması oluyor bı anda da ayaklarım buz tutuyor. Sizlerde de böyle belirti varmı ilk denemem hiç bişey hissetmiyorum

Boşuna belirti aramayın olmuyor çünkü dondurulmuş 5. Gün çift embriyo bugün 8. Günüm belirtti yok

Bende aynı şekildeyim. Cumartesi günü kan testi günüm. Bugün transferimin 1.haftası. 5.gün embriyosu, 2 embriyo transferi. Benimde ayaklarım hiç ısınmıyor. Kasıkta sızlama var. Ama kullandığım ilaç etkisi. Belirti için çok çok erken. İnşallah pozitifi görürüm

Bende aynı şekildeyim. Cumartesi günü kan testi günüm. Bugün transferimin 1.haftası. 5.gün embriyosu, 2 embriyo transferi. Benimde ayaklarım hiç ısınmıyor. Kasıkta sızlama var. Ama kullandığım ilaç etkisi. Belirti için çok çok erken. İnşallah pozitifi görürüm
Karnım da adet olacakmış gibi ağrı vardı bugün. Erken gebelik testi yaptım ama net tek çizgi çıktı erken olabilir. Üstelik bende bartolin kisti var ve şuan onun da ağrısı var vücudumu takip edemiyorum onun yüzünden

Benimde ayaklarım bı ısınıyor bı buz tutuyor

Back
X