• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası dikkat edilmesi gerekenler!

Çok teşekkür ederim herkese nasip olsun inşallah ❤ evet ama ara ara yani bırakmak daha çok stres yaptı hala bırakmaya çalışıyorum aksi gibi canım daha çok istiyor. Ama engel oluyorum kendime. Sizde de mi aynı durum yoksa 😕
Ben transferden bi 4 5 gün önce bıraktım. Sonra hiç içmedim. Ama sigarasızlıktanmı yoksa yediğim iğne ve haplardan mı bilmem kırmadığım kalp kalmadı. Herkese karşı o kadar sinirliyimki bu ben değilim gibi. Transferden sonra 4. Gündeyim

Ben transferden bi 4 5 gün önce bıraktım. Sonra hiç içmedim. Ama sigarasızlıktanmı yoksa yediğim iğne ve haplardan mı bilmem kırmadığım kalp kalmadı. Herkese karşı o kadar sinirliyimki bu ben değilim gibi. Transferden sonra 4. Gündeyim
Canım benim zor bir süreç sigara yoksunluğu ve transfer durumu özellikle psikoloji açısından. İkisi bir arada olunca combo oluyor sinirler hâliyle.

zaten zor bir süreç birde sigarasızlık ile vücudu strese sokmak iyice zorlaşıyor bende azaltmaya çalışıyorum keşke tamamen bıraksam

zaten zor bir süreç birde sigarasızlık ile vücudu strese sokmak iyice zorlaşıyor bende azaltmaya çalışıyorum keşke tamamen bıraksam
Tamamen bırakmak zor herkes suçlayıcı gözle bakıyor bırakılır ne varki gözü ile sonucta bir bağımlılık biz bağımlılık diyip haklı sebep aramıyoruz çabamız da var ama ekstra bu dönemde insan daha çok arıyor yalan yok. Kendimi suçluyormuyum evet ama suçlama psikolojisi şu an daha kötü. Bırakamıyorsan bile azalt en azindan. Yani ben çok dua ettim inşallah tiksinirim diye ama olmadı :(

Hiçbişeye dikkat etmedim koştum yürüdüm tenis oynadım 1. Günden itibaren. 2 embriyo konuldu ikisi de tuttu. Böyle bişey değil bence bu

Hiçbişeye dikkat etmedim koştum yürüdüm tenis oynadım 1. Günden itibaren. 2 embriyo konuldu ikisi de tuttu. Böyle bişey değil bence bu
İşte insan bilemiyor arabada kalıyor ister istemez en ufak birşeyde zarar verdim mi acaba moduna giriyor. Ne güzel sevindim adınıza sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🌸

bu arada bende 21 kasımda transfer oldum ve 7. gün pozitifi gördüm . veee inan ki bende sigaradan muzdarip olanım günde 10 dal içmişimdir. şükürler olsun bişey olmadı

bu arada bende 21 kasımda transfer oldum ve 7. gün pozitifi gördüm . veee inan ki bende sigaradan muzdarip olanım günde 10 dal içmişimdir. şükürler olsun bişey olmadı
inşallahda olmaz , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar 4 kasımda 3.gün 2 embriyo transfer oldum. Genel olarak herşeye dikkat ediyorum ama gel gelelim ki sigara konusu beni aşırı zorluyor. Normalde günde bir pakete yakın içen insanım. Transferden sonraki sureci biliyorum sigara açısından çok sıkıntılı ama kendime engel olamıyorum, 2 3 adetle geçiştirmeye çalışıyorum dün biraz daha fazla ictim kendimi o kadar sorguluyorum ki vicdan yapıyorum ama bir yandan da gerçekten çok zorlanıyorum, basima ağrı giriyor baş etmeye çalışıyorum. Beni en çok yoran konu bu oldu biliyorum hiç içmemem lazım ama işte.. Nikotin karbonmonoksit etkisini elimden geldiğince azaltmak için bol su içiyorum vs. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı, önerileriniz ne olur destek lütfen 🥲
Merhaba transfer sonrası 3. Günümdeyim sigara icin arastırma yaparken denk geldim ne yaptınız sigarayı bıraktınızmı sürecinizde sonucunuz ne oldu acaba

Son 3 gündür eşime bu son sigaram diye diye 50 tane içmişimdir bende bırakamayan tayfadanım maalesef 🥲🥲
Merhaba transfer sonrası 3. Günümdeyim sigara icin arastırma yaparken denk geldim ne yaptınız sigarayı bıraktınızmı sürecinizde sonucunuz ne oldu acaba

Merhaba benim embriyo gelismedi kürtaj oldum.

Merhaba mesajınızı şimdi gördüm bayadır girmiyorum foruma. sigarayı bırakamadım 2. transferim kimyasal oldu sürece ara verdik. Umarım siz pozitif haberi alırsınız <3

Back
X