Transfer sonrası

sabikun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
3
0
1
29
Transfer günümün bugün 4.günü ( 30 ocakta transfer oldum )

Okuduğum yazılarda Kişiler ya pozitif olduğumu hissetmiş ya da belirtiler yaşamış.

Benim ilk 3 gün kasık tarafımda hafif ağrı vardı o da neredeyse geçti. Onum dışında bacaklarımın baldır kısmı biraz ağrıyor ve bacaklarım uyuşuyor o kadar. Onu da yatmaya bağlıyorum:))

Ben çok nötr düşünüyorum hiç bir şey hissetmiyorum. Şu ana kadar gebelik oluşmadığı için de oluşmaz düşüncesi ister istemez aklıma geliyor.

Negatif düşünüp pozitif alanlar var mı ?
Gerçekten tuttuğunu hissettiniz mi ?
Benim gibi hiç belirtisi olmayan var mıydı ?
Bir de yerleşme kanaması transferin kaçıncı günü gelmişti ?

Okuduğum yazılarda Kişiler ya pozitif olduğumu hissetmiş ya da belirtiler yaşamış.

Benim ilk 3 gün kasık tarafımda hafif ağrı vardı o da neredeyse geçti. Onum dışında bacaklarımın baldır kısmı biraz ağrıyor ve bacaklarım uyuşuyor o kadar. Onu da yatmaya bağlıyorum:))

Ben çok nötr düşünüyorum hiç bir şey hissetmiyorum. Şu ana kadar gebelik oluşmadığı için de oluşmaz düşüncesi ister istemez aklıma geliyor.

Benim hiç belirtim olmadı yerleşme kanaması da gelmedi transferin 4. Günü erken gebelik testiyle pozitifi gördüm😊

Benimde 30 ocakta transfer oldu ayaklarım buz gibi ara ara kaşık ağrım ve bende sizin gibi hissediyorum inanın notr bazen evet var diyorum bazen de yok ilk transfer olacak haberleşelim olur mu

Bende öyleyim fazla belirtim yok bugün biraz be ağrısı oluyo bide ayaklarım çok üşüyo inşallah bizimkiler sessiz sakin tutunmuslardir😂

Bilmiyorum ki cuma günü test günü ama korkuyorum ben negatif çıkarsa diye moralim çok bozulur cesaret edemiyorum ama perşembe yaparım bi ben ogreniyim😂
Kaç yaşındasınız ve nerde başladınız tedaviye acaba ben Salı günü miraç kandili belki erken gebelik testi yaparım

Kaç yaşındasınız ve nerde başladınız tedaviye acaba ben Salı günü miraç kandili belki erken gebelik testi yaparım
25 yaşındayım samsun medicalparkta tedaviye başladım bilmiyorum ki erken testlerden aalmadim kasetlerden var ama bilemiyorum ya 7. Gün oluyo erken gibi de sanki

Merhaba ben de 30 ocakta transfer oldum aynı durumdayım. Sağ kasığım ve bacağım ara ara batıp ağrıyor ama çok notr durumdayım. Bakalım hepimiz için güzel haberler alırız inşallah 🌸

15ocakta transfer oldum ben .3yumurtam toplandı 1tanesi sadece 5.gune geldi ve taze transfer oldum.dedim bu 5.gune geldiyse bana da tutunur diye.sukur hep olumlu düşündüm sadece kasıkta batma vardı tutundu dedim hep.kan testlerime göre pozitif gördüm şükür.9subatta kontrole gidicez bakalim hem kese hem kalp atışı için🤲bnce hep olumlu düşün

Bende 31 ocakta transfer oldum kadık agrılarım var az ara ara vuruyor yürüyüş yapıyoru evin içinde bıl bol dinlenecek sekilde 🙏🏻 birde araştırmalarıma göre öksürme hapşırma yan yatma vs onlar cok sıkıntı değilmiş ben hatta eğilip birley alcağım zaman tam oyurup öyle alıp kalkıyorum bunlara dikkat ediyorum 🙏🏻

25 yaşındayım samsun medicalparkta tedaviye başladım bilmiyorum ki erken testlerden aalmadim kasetlerden var ama bilemiyorum ya 7. Gün oluyo erken gibi de sanki
Bende samsunda yaptırdım 🙏🏻 bende 26 yasınındayım ümidini kaybetme olacak inşallah 🙏🏻 az daha bekle ilaçlarda teste çif çizgi gösteriyor azdaha sabır

Bende 31 ocakta transfer oldum kadık agrılarım var az ara ara vuruyor yürüyüş yapıyoru evin içinde bıl bol dinlenecek sekilde 🙏🏻 birde araştırmalarıma göre öksürme hapşırma yan yatma vs onlar cok sıkıntı değilmiş ben hatta eğilip birley alcağım zaman tam oyurup öyle alıp kalkıyorum bunlara dikkat ediyorum 🙏🏻
Evet ben aynı zamanda hemşireyim çok yatmakta iyi değil strese neden oluyor bugün 6. Gün saldım artık 😅

Bende perşembe günü kan vericem çok heyecanlıyım 3 gün adet sancısı gibi sancm oldu ama o geçti şükür belirtim falanda yok başka 🥹

Back
X