Henüz vermedim. Doktor 10 ve 12. Günler istemişti ama yarın da vericemmaşallah canım cok sevindim. allah tamamına erdirsin inşallah hayırla kavusmayı nasip etsin kan verdin mi başka belirtin oldumu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz vermedim. Doktor 10 ve 12. Günler istemişti ama yarın da vericemmaşallah canım cok sevindim. allah tamamına erdirsin inşallah hayırla kavusmayı nasip etsin kan verdin mi başka belirtin oldumu
Çok belirtim olmadı. Alt karın şişliği ve göğüsler sadeceHenüz vermedim. Doktor 10 ve 12. Günler istemişti ama yarın da vericem![]()
Erken gebelik tesleri daha hassas ölçüm yapıyor canımKaset test nedir kızlar normal gebelik testinden ne farkı var yani
kızlar birşey soracağım rahim baskılama iğnesinden sonra ne kadar beklediniz transfer öncesi ilaçlara aranızda süreci böyle olan varmı . amin canım inşallah bende transfer zamanımı bekliyorumÇok belirtim olmadı. Alt karın şişliği ve göğüsler sadeceçok teşekkür ederim hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla
![]()
Pervin hocaCanım doktorun kim![]()
Benimde pervin hocaPervin hoca![]()
Ya ne zaman transfer oldunuzBenimde pervin hoca![]()
Cuma, sizYa ne zaman transfer oldunuz![]()
Geçen hafta salı günü oldumCuma, siz![]()
Ne zaman test yapacaksınız, taze mi oldu transfer dondurulmuş muGeçen hafta salı günü oldum![]()
Dondurulmuş 4aa 5.gun embriyosu yarin bi denemk istiyorum sansimi iğnem bitti ona göre alırım ama korkuyorum birazNe zaman test yapacaksınız, taze mi oldu transfer dondurulmuş mu![]()
Erken gebelikte belki çıkar kuzum yapta sonuç at, çıkmazsa üzülmek yok ama en güvenlisi kan biliyorsunDondurulmuş 4aa 5.gun embriyosu yarin bi denemk istiyorum sansimi iğnem bitti ona göre alırım ama korkuyorum biraz
Kaset var evde erken gebelik yok ya bilmiyorum ki çıkar mıErken gebelikte belki çıkar kuzum yapta sonuç at, çıkmazsa üzülmek yok ama en güvenlisi kan biliyorsun![]()
Kasetle bilmiyorum kuzum belki silik falan çıkar mı kiKaset var evde erken gebelik yok ya bilmiyorum ki çıkar mı![]()
Ben geçen hafta ptesi 29 ocak oldum. Bu sabah kaset testte çıktıKaset var evde erken gebelik yok ya bilmiyorum ki çıkar mı![]()
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤Ben geçen hafta ptesi 29 ocak oldum. Bu sabah kaset testte çıktı![]()
Ben de yarın başlayacağım kan vermeye. 9 10 ve 12. GünlerdeRabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤Benden bir gün önce bilmiyorum ki ya kan mı versem direk
![]()
Hayirli olsun inşallah bizde nasip olur ❤Ben de yarın başlayacağım kan vermeye. 9 10 ve 12. Günlerde![]()
Tamamına ersin sağlıkla kucağımıza alalımHayirli olsun inşallah bizde nasip olur ❤
Bu sabah tekrar test yapsam mı acaba ya dük yaptım negatif geldi aşırı üzüldüm bugün 8. Günüm transfer sonrasıTamamına ersin sağlıkla kucağımıza alalım![]()