Evet evet Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahHerkes birbirine dua etsin ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahHerkes birbirine dua etsin ya
Ay valla stres yapmıyom desemde yapıyorum kendimi kandırmıcam benEvet ben aynı zamanda hemşireyim çok yatmakta iyi değil strese neden oluyor bugün 6. Gün saldım artık![]()
Miraç kandili yüzü suyu hürmetine Salı günüAy valla stres yapmıyom desemde yapıyorum kendimi kandırmıcam bennezaman test yapmayı düşünüyorsun
Miraç kandili yüzü suyu hürmetine Salı günü![]()
Bilmiyorum valla bakalımçok erken değilmi daha bana dr 12 gün yap dedi
beni gaza getirme
Benim 5. Gün embriyosu ama 10 gün demişlerdiçok erken değilmi daha bana dr 12 gün yap dedi
beni gaza getirme
Ya doktordan doktoro değişiyor semek ki benimde 4. Gün bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırızBenim 5. Gün embriyosu ama 10 gün demişlerdi
Herkes herkese dua etsin aminYa doktordan doktoro değişiyor semek ki benimde 4. Gün bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırız![]()
Bugün ağrılarım var ya sizinde öyle miAmin inşallah 5 günümüz oldu fazla bi belirti yok ama umudum var![]()
Dün gece adet sancısı gibi geldi gitti ara ara sol kasığıma geliyo bide bazen sanki kar yagiyo gibi iki battaniyeyle isinamiyorum bazende yanıyorum sankiBugün ağrılarım var ya sizinde öyle
Ben bu sabah evde test yaptım negatif geldi malesef bugün 7. GünDün gece adet sancısı gibi geldi gitti ara ara sol kasığıma geliyo bide bazen sanki kar yagiyo gibi iki battaniyeyle isinamiyorum bazende yanıyorum sanki![]()
Hadi ya hayırlısı belki yükselir bence gününde yine kan testi ver Allahtan umut kesilmez ❤Ben bu sabah evde test yaptım negatif geldi malesef bugün 7. Gün
Ya zaten 10. Gün kan testi diyorlar bir Umur verdim boştu . Bazılarında erken çıkıyordu ona umutlandımHadi ya hayırlısı belki yükselir bence gününde yine kan testi ver Allahtan umut kesilmez ❤![]()
Hadi ya hayırlısı belki yükselir bence gününde yine kan testi ver Allahtan umut kesilmez ❤![]()
Ben bu sabah evde test yaptım negatif geldi malesef bugün 7. Gün
kızlar ne durumdasınız inşallah hayılrı haberlerinizi alalım <3Benim de yarın 7. Günüm. Ölüyorum meraktan![]()
Ben bu sabah 8. Gün evde kaset tipi test yaptım, pozitif aldımkızlar ne durumdasınız inşallah hayılrı haberlerinizi alalım <3
Kaset test nedir kızlar normal gebelik testinden ne farkı var yaniBen bu sabah 8. Gün evde kaset tipi test yaptım, pozitif aldım![]()
maşallah canım cok sevindim. allah tamamına erdirsin inşallah hayırla kavusmayı nasip etsin kan verdin mi başka belirtin oldumuBen bu sabah 8. Gün evde kaset tipi test yaptım, pozitif aldım![]()
Canım doktorun kim25 yaşındayım samsun medicalparkta tedaviye başladım bilmiyorum ki erken testlerden aalmadim kasetlerden var ama bilemiyorum ya 7. Gün oluyo erken gibi de sanki
Bi erken gebelik testi bir de kaset testler var. Farkı o sadeceKaset test nedir kızlar normal gebelik testinden ne farkı var yani