- 1 Şubat 2024
- 44
- 19
- 3
- 31
Verdiniz mi acaba midem çok kötü yaBen de yarın başlayacağım kan vermeye. 9 10 ve 12. Günlerde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdiniz mi acaba midem çok kötü yaBen de yarın başlayacağım kan vermeye. 9 10 ve 12. Günlerde![]()
Evet verdim ama daha çıkmadı sonuçVerdiniz mi acaba midem çok kötü ya
Kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosu belirti varmıyıydı acaba sizde ?Evet verdim ama daha çıkmadı sonuç![]()
5 gün embriyosu bugün 9. Günüm. Alt karında şişlik ve göğüs dolgunluğu hariç bir belirtim olmadı şu ana kadarKaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosu belirti varmıyıydı acaba sizde ?
Umarım güzel haberler alırız bende yarın kan vereceğim biraz tedirginimde bugün de kokulara çok hassas oldum midem bulanıyor ama umutlanmak istemiyorum belki ilaçtan diye geçiştirdim5 gün embriyosu bugün 9. Günüm. Alt karında şişlik ve göğüs dolgunluğu hariç bir belirtim olmadı şu ana kadar![]()
UmarımUmarım güzel haberler alırız bende yarın kan vereceğim biraz tedirginimde bugün de kokulara çok hassas oldum midem bulanıyor ama umutlanmak istemiyorum belki ilaçtan diye geçiştirdim
Dualarınıza beni de katın hanımlar.Herkes birbirine dua etsin ya
Test yaptınız mı pekş5 gün embriyosu bugün 9. Günüm. Alt karında şişlik ve göğüs dolgunluğu hariç bir belirtim olmadı şu ana kadar![]()
Dün kaset test yaptım pozitif çıktım sabah da kan verdim ama çıkmadı hala sonuçTest yaptınız mı pekş
Benim neden negatif ya iki gündür moralim yerlerdeDün kaset test yaptım pozitif çıktım sabah da kan verdim ama çıkmadı hala sonuç![]()
Kan vermeden moralini bozmaBenim neden negatif ya iki gündür moralim yerlerde
Merhaba test yaptınızmı merak ettim siziKaç yaşındasınız ve nerde başladınız tedaviye acaba ben Salı günü miraç kandili belki erken gebelik testi yaparım
Siz test yaptınızmıBende perşembe günü kan vericem çok heyecanlıyım 3 gün adet sancısı gibi sancm oldu ama o geçti şükür belirtim falanda yok başka![]()
Merhaba test yaptınız mı acabaDondurulmuş 4aa 5.gun embriyosu yarin bi denemk istiyorum sansimi iğnem bitti ona göre alırım ama korkuyorum biraz
Evet çok şükür 8. Günde test pozitif çıktı keseyi yolk saçı gördük sırada kalbi var inşallah onuda duyarızMerhaba test yaptınız mı acaba![]()
Maşallah inşallah darısı bana ve tüm isteyenlereEvet çok şükür 8. Günde test pozitif çıktı keseyi yolk saçı gördük sırada kalbi var inşallah onuda duyarız![]()