• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası

İnşallah kızlar burda yazılan şeylere bakıpda canınızı sıkmayın. Benim transfer dönemimde yorumları okuyordum herkesde bir sürü belirti bende sıfır çok moralim bozulmuştu kesin tutmadı diye. Sonra tüm belirtileri taşıyıp idrar da pozştif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu bunlarla canınızı sıkmayın aman. Bende bahçeci altunzadeye gittim hiç memnun kalmadım. Şimdi embriyomu Zeynep kamil devlete taşıyorum. Nasipse bende ilk adetten sonra transfer.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hangi doktora gidiyordunuz bahçecide bende ordaki hastanede işlem yaptırdım.

İnşallah kızlar burda yazılan şeylere bakıpda canınızı sıkmayın. Benim transfer dönemimde yorumları okuyordum herkesde bir sürü belirti bende sıfır çok moralim bozulmuştu kesin tutmadı diye. Sonra tüm belirtileri taşıyıp idrar da pozştif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu bunlarla canınızı sıkmayın aman. Bende bahçeci altunzadeye gittim hiç memnun kalmadım. Şimdi embriyomu Zeynep kamil devlete taşıyorum. Nasipse bende ilk adetten sonra transfer.
Kesinlikle can sıkmamak gerekiyor ben burdaki arkadaşlardan cok sey öğrendim özelliklede kullanılan ilaçlara bakıyorum inşallah herkes için faydalı olur ❤️
Sendende güzel sonuçlar alırız inşallah 🤗

Tabiki bende güzel haberler bekliyorum hepinizden 🤗
Benim 2. Denemem bu geçen sene pozitifi gördüm ama düşük oldu.
Kızlaaar kaset test yaptım yine dayanamadım 3 dakikada çıkan sonuç

Eklentiler

• IMG_8124.webp
    IMG_8124.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 221
Hepinizi tebrik ederim hanimlar saglikla kucaginiza alin insallah. Konu disi ama benim sorum farkli. Onumuzdeki hafta surece basliyoruz ve benim aklimda opu sureci var. Daha once hic ameliyat olmadim narkoz almadim. Opu sirasinda genel anestezi mi uygulaniyor yani uyaninca baya ameliyattan cikmis narkoz sersemligi oluyor mu istanbulda yapacagiz aynı gun tekirdaga donersiniz dediler ama ben ne durumda olacagimi dusunuyorum sadece. Siz opu sonrasi nasildiniz?

Hepinizi tebrik ederim hanimlar saglikla kucaginiza alin insallah. Konu disi ama benim sorum farkli. Onumuzdeki hafta surece basliyoruz ve benim aklimda opu sureci var. Daha once hic ameliyat olmadim narkoz almadim. Opu sirasinda genel anestezi mi uygulaniyor yani uyaninca baya ameliyattan cikmis narkoz sersemligi oluyor mu istanbulda yapacagiz aynı gun tekirdaga donersiniz dediler ama ben ne durumda olacagimi dusunuyorum sadece. Siz opu sonrasi nasildiniz?
Canım hiç korkulacak bir şey yok hafif sedasyon işlemi hatırlamıyorsun ama sonrasında çok sersem olmuyorsun

Canım eğer bu çizgi 10 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir
Yok sonradan cıktı ama dünkünden daha belirgin olması ümitlendirdi dünkü gibi daha silik de olabilirdi bu baya gözle daha belli ve pembe çizgi

Opuda lokal anestezi aldım biraz sancılıydı ama benim acı esigim cok cok düşük

Back
X