CICEK7434 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 408 121 33 37 2 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi CICEK7434 #1 hocam merhaba nasılsınız sızın hastanızım, 21 nısanda dogurganlık asısı olmustum rahımde kasılmalar oldugu ıcın endol supp gunde 1 kez makattan alınan ılaç verılmıstı ve 21sı ıtıbarıyle kullanmaya başladım. 26nısanda transferım oldu kullanmaya devam ettım. 30nısan tarıhı ıtıbarıylede ılaç bıttı suan tekrardan kullanmam gerekıyor mu bu ılacı.Tesekkurler
hocam merhaba nasılsınız sızın hastanızım, 21 nısanda dogurganlık asısı olmustum rahımde kasılmalar oldugu ıcın endol supp gunde 1 kez makattan alınan ılaç verılmıstı ve 21sı ıtıbarıyle kullanmaya başladım. 26nısanda transferım oldu kullanmaya devam ettım. 30nısan tarıhı ıtıbarıylede ılaç bıttı suan tekrardan kullanmam gerekıyor mu bu ılacı.Tesekkurler
ProfDrBulentTiras Guru Editor 24 Ekim 2014 1.879 1.298 333 64 3 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi CICEK7434 #2 CICEK7434 .!.: hocam merhaba nasılsınız sızın hastanızım, 21 nısanda dogurganlık asısı olmustum rahımde kasılmalar oldugu ıcın endol supp gunde 1 kez makattan alınan ılaç verılmıstı ve 21sı ıtıbarıyle kullanmaya başladım. 26nısanda transferım oldu kullanmaya devam ettım. 30nısan tarıhı ıtıbarıylede ılaç bıttı suan tekrardan kullanmam gerekıyor mu bu ılacı.Tesekkurler Genişletmek için tıkla... merhabalar : tekrar kullanmanıza gerek yok . Dığer sıze verılen recetedekı ılaclara aynen devam edelım . Guzel haberlerınizı bakleyelım .Bol sanslar dılerım.
CICEK7434 .!.: hocam merhaba nasılsınız sızın hastanızım, 21 nısanda dogurganlık asısı olmustum rahımde kasılmalar oldugu ıcın endol supp gunde 1 kez makattan alınan ılaç verılmıstı ve 21sı ıtıbarıyle kullanmaya başladım. 26nısanda transferım oldu kullanmaya devam ettım. 30nısan tarıhı ıtıbarıylede ılaç bıttı suan tekrardan kullanmam gerekıyor mu bu ılacı.Tesekkurler Genişletmek için tıkla... merhabalar : tekrar kullanmanıza gerek yok . Dığer sıze verılen recetedekı ılaclara aynen devam edelım . Guzel haberlerınizı bakleyelım .Bol sanslar dılerım.