Transfer sonrasi

selin_ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
274
59
73
Almanya
Kızlar transferimin 3 günü geceleri ateş basması üşüme oluyor böyle olup pozitif sonuç olan varmi

Ben varim 7. günümden sonra ates basti 2-3 gün sonra üsüme geldi dedim artik regl olucam hatta 10. günü idrar testi yaptirdim negatif cikti.Ama 15. gün kan tesstim pozitifti :) suan 8 haftalik hamileyim.Darisi sana isallah.

Benimde bugun 8. Gunum dün aksam üşüme geldi once eşime doğalgazi actirdim buralar icin dogalgaz erken aslinda ama üşüďüm ben sabaha karşı kapattirdim dogalgazi sonra tekrar yattım kalktigimda terin suyun icinde kalmistim baya terlemisim bi oluyor Üşüyorum bi oluyor terliyorum ilaclardan midir havalardan midir bilmiyorum

Benimde transferimin 7. günü dün akşam birden üşüme geldi daha sonra aşırı terleme oldu. Kullandığımız ilaçlardan olabileceğini düşünüyorum. İnşallah sonuçlarımız pozitif çıkar :)

Benimde transferimin 7. günü dün akşam birden üşüme geldi daha sonra aşırı terleme oldu. Kullandığımız ilaçlardan olabileceğini düşünüyorum. İnşallah sonuçlarımız pozitif çıkar :)

Benimde bugun transferin 7. Gunu cok bi belirtim yok sadce gece bende daraldim sicak basti ve defalarca kez uyandim ayy bi huzursuzluk coktu, insallah gebeyizdir

Bende aara sıra kasık ağrısıda oluyor. Sizde olan var mı? Adet olacakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor.

Bende de arada oluyor ama cok siddetli degil sonradan geciyor ,batma gibi birsey

Benimde 17 ocak :) benim doktor biraz gec istedi test tarihini sanki :) ben fulya bahcecideydim cnm sen?
Ben eylülden beri tedavi görüyorum yumurta toplandıktan sonra bekledim hormonlarım yüksek çıktığı içinde 1 aya yakın bekledim dondurulmuş embriyo ve blast embriyo transferi oldu

Ben eylülden beri tedavi görüyorum yumurta toplandıktan sonra bekledim hormonlarım yüksek çıktığı içinde 1 aya yakın bekledim dondurulmuş embriyo ve blast embriyo transferi oldu
Durumlarimiz benzer cnm benimde dondurulmus herhangi bi sorun yoktu fakat doktor taze transfer istemedi rahmi dinlendirmek istedi, o yuzden 1 ay dogum kontrol hapi kullandim opu dan sonra. Insallah ikimizde ve isteyen herkeste olumlu sonuc alir, bazen icime bir nese doluyor icm kipir kipr oluyor bazende sanki hic bisey hisetmiyorum belirti falan, umitsizlik cokuyor. Ne diyelim umarim bebislerimiz bizimledir,sizde sorun neydi ?

Aynı şeyleri yaşamışız canım ☺bende bazen öyle hissediyorum ve açıkcası korkuyorumda negatif sonuç alıcam diye bizde eşimde sıkıntı vardı. Sperm azlığından dolayı normal yolla sahip olamadık bendede pko var ama çok önemli derecede değil. Sizdeki sorun neydi?

Bizimde ilk bAslarda esimde sperm azligi vardi ilac tedavisi oldu normale dondu cok sukur, sonra ben kendiligimden iki kere hamile kaldim ikiside dis gebelik oldu malesef, iki tüpümüde ameliyatla aldilar boylelikle normal yolla hamile kalma sansim kalmadi. Bizimde tek caremiz tup bebk bu ilk denememiz bizim,sizinde mi ilk?

Bende aara sıra kasık ağrısıda oluyor. Sizde olan var mı? Adet olacakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor.

Benimde 3ocakta transferim oldu,ara ara adet olacakmisim gibi karnim agriyor camasirima bakmaya korkuyorum aslinda normal sartlarda adet tarihime 10gün falan var bukadar erken karnim agrimazdi ama bilmiyorum.

kizlar siz bugunleri nasil geciriyosunuz,surekli yatiyomusunuz? Ben 3günden sonra normal hayatima döndüm,umarim pisman olmam

Selam bende senin gibi normal hayatima geri dondum,bazen uzaniyorum dinleniyorum ama yemek vs yapiyorum yani, temizlik cok derin olmasada ustten ustten yapiyorum kendimi yormadan.. hepimiz ayni zamanlarda alcaz test sonucu hemen hemen o zaman

cogito88 M morincii benim adet günüm yarın fakat transfer esnasında hemşire bana şöyle söylemişti. Ara ara adet ağrısı gibi ağrıların olacak leke şeklinde kanaman falanda olabilir bunlar olduğunda adet mi oluyorum diye endişelenme çünkü olmayacaksın demişti. Ben blastokist transferi oldum birtane embriyo yerleştirdiler. Onunda iyi kalitede olduğunu söylediler. İlk denemem umarım pozitif sonuç alırım. İnşallah hepimiz gebelik testi pozitif çıkar. Buarada bende 3 gün dinlendim sonrasında işe başladım. Klinikte bana yatmanın bi faydası olmadığını zaten tutunursa ilk 2 3 günde tutunuyor demişlerdi. Şimdi dikkat ederek herşeyi yapıyorum. Araba kullanıyorum yemek yapıyorum. Sanırım üstünde fazla durmamak gerekiyor. Dikkat ediceksin ama o yokmuş gibide yaşıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…