- Konu Sahibi Agresif_lady
Evet üç günde bir kullanıyorum onu daIğne oluyormusun ayrıca haftada iki defa proluton iğne oluyorum düşük yapmamak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet üç günde bir kullanıyorum onu daIğne oluyormusun ayrıca haftada iki defa proluton iğne oluyorum düşük yapmamak için
Kaçıncı günün transfer sonrasıIğne oluyormusun ayrıca haftada iki defa proluton iğne oluyorum düşük yapmamak için
9 bütünKaçıncı günün transfer sonrası
Kaçıncı gün embriyosu peki az kalmış teste9 bütün
5.gün embiryosu inşallah bakalım allahım nasip etsin olsun rabbim hepimize versin amin amin aminKaçıncı gün embriyosu peki az kalmış teste
Amin inşallah peki ne zaman duş aldınız transfer sonrası5.gün embiryosu inşallah bakalım allahım nasip etsin olsun rabbim hepimize versin amin amin amin
6 gün sonra yikandimAmin inşallah peki ne zaman duş aldınız transfer sonrası
Yaa benimde yarın transferle birlikte 6.günüm artık duş alacağım saçım çok kirlendi ama dayandım şu zamana kadar her gün duş alıyordum6 gün sonra yikandim![]()
Evet öyle bende her gün yıkanan biriyim aMa işte korkudan dayandım napalim herşey bebisler icinYaa benimde yarın transferle birlikte 6.günüm artık duş alacağım saçım çok kirlendi ama dayandım şu zamana kadar her gün duş alıyordum![]()
Hayırlısı aynen inşallah olumlu olurEvet öyle bende her gün yıkanan biriyim aMa işte korkudan dayandım napalim herşey bebisler icin![]()
erken gebelik idrar testinde çıkar5.gün embiryosu inşallah bakalım allahım nasip etsin olsun rabbim hepimize versin amin amin amin
Yarın ben teste gidiyorumi stanbul a hepinizden dua bekliyorumKızlar belirtiler var mı
İnşallah hayırlısı cnm inşallah pozitiftirYarın ben teste gidiyorumi stanbul a hepinizden dua bekliyorum
Inşaallah aminİnşallah hayırlısı cnm inşallah pozitiftir![]()