31 agustos test günümKan testi ne zaman vereceksiniz? Bence hemen kana da bakın kaç çıkacak acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 agustos test günümKan testi ne zaman vereceksiniz? Bence hemen kana da bakın kaç çıkacak acaba![]()
Güzel haberlerini bekliyorum mutlaka31 agustos test günüm
Belirti yaşadınınızmı ?31 agustos test günüm
Cok kasik agrim var bel agrisi ve goguslerim agriyorBelirti yaşadınınızmı ?
Insallah canim dualarim seninle insallah olucakGüzel haberlerini bekliyorum mutlakaben de Cumartesi transfer olacağım. Çok heyecanlı
![]()
İlaçlar belirti yapıyor. Benim 1 pozitif 1 negatif işlemim var. 2sinde de belirtiler aynıydı. Regl olacak gibi ağrılarım ve göğsümde sızlama uçlarında büyüme olmuştu. 2. Negatif olunca şok olmuştum, çünkü kesin tuttu diye düşünüyordum belirtilerden.. meğer ilaçlardanmış anladım..Belirti yaşadınınızmı ?
Benimde aynı kasık ağrım çok hatta bazen dahada şidCok kasik agrim var bel agrisi ve goguslerim agriyor
İlaçlar belirti yapıyor. Benim 1 pozitif 1 negatif işlemim var. 2sinde de belirtiler aynıydı. Regl olacak gibi ağrılarım ve göğsümde sızlama uçlarında büyüme olmuştu. 2. Negatif olunca şok olmuştum, çünkü kesin tuttu diye düşünüyordum belirtilerden.. meğer ilaçlardanmış anl
Benim şiddetli bir bel ağrım var, biraz o şüphelendirdi beni. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti zaten normalde de her ay adet zamanları yaşadığım şeyler.İlaçlar belirti yapıyor. Benim 1 pozitif 1 negatif işlemim var. 2sinde de belirtiler aynıydı. Regl olacak gibi ağrılarım ve göğsümde sızlama uçlarında büyüme olmuştu. 2. Negatif olunca şok olmuştum, çünkü kesin tuttu diye düşünüyordum belirtilerden.. meğer ilaçlardanmış anladım..
Olamaz. 9-10 güne geçiyor. Zaten siz 3 gündür yapıyorum bu daha koyu demiştinizPeki 7 gunde 2 . Cizginin cikmasi ilaclarin etkisi olabilirmi acaba
Bel ağrısını bilmiyorum yaşamadım açıkçası. Size belirti olabilir. İnş sizinledirBenimde aynı kasık ağrım çok hatta bazen dahada şid
Benim şiddetli bir bel ağrım var, biraz o şüphelendirdi beni. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti zaten normalde de her ay adet zamanları yaşadığım şeyler.
Ben transferin 3 gunu yapmistim silikti bugun 8 günü bakalim insallahOlamaz. 9-10 güne geçiyor. Zaten siz 3 gündür yapıyorum bu daha koyu demiştiniz
Benim de 4. Gün transferi ve transferin de 4. Günündeyim. Zaman geçmiyor gerçekten. Hangi gün yapsam da idrar da pozitifi görürüm diye düşünüyorum..Kızlar merhaba benim de cumartesi transferim oldu 6.gün embriyosu dondurulmuş. İlki taze 3.gündü olmadı. İnşallah bu kez sağlıkla güzellikle nasip olur4.günüm beklemek bazen yorucu olabiliyor. Burada bu konuda birbirini anlayan insanlarla iletişim halinde olmak istedim
![]()
Ben yapmayı düşünmüyorum idrar testi çünkü zaman içinde o kadar idrar testinde tek çizgiyi gördüm ki o hüznü tekrar o şekilde yaşamak istemiyorumBenim de 4. Gün transferi ve transferin de 4. Günündeyim. Zaman geçmiyor gerçekten. Hangi gün yapsam da idrar da pozitifi görürüm diye düşünüyorum..![]()
Ben de öyle düşünüyordum. Diyordum ki negatifse her gün üzülürüm sadece test günü kan vereyim, o gün üzülürsem üzülürüm geçer diyordum. Ama sabırsızım. Bir de 2dir rüyamda gebelik testi yaptığımı ve silik çizgi gördüğümü görüyorum, rüyamında etkisinde çok kaldım. Sanki haberci rüya gibi geldi bana..Ben yapmayı düşünmüyorum idrar testi çünkü zaman içinde o kadar idrar testinde tek çizgiyi gördüm ki o hüznü tekrar o şekilde yaşamak istemiyorum![]()
Ayy inşallah haberci rüyadır arkadaşım çok isterim pozitif görmeniBen de öyle düşünüyordum. Diyordum ki negatifse her gün üzülürüm sadece test günü kan vereyim, o gün üzülürsem üzülürüm geçer diyordum. Ama sabırsızım. Bir de 2dir rüyamda gebelik testi yaptığımı ve silik çizgi gördüğümü görüyorum, rüyamında etkisinde çok kaldım. Sanki haberci rüya gibi geldi bana..
Bu hisleri bile yaşmak şükür sebebi. Senin kaçıncı gün embriyosu? Bu ilk denemen mi? Belirti var mı?Ayy inşallah haberci rüyadır arkadaşım çok isterim pozitif görmeniben de transfer hazırlık aşamasında görmüştüm bir rüya ultrasona giriyordum ve her şey yolunda diyordu doktor o his bile o kadar güzeldi ki rüya da olsa
rabbim büyüktür inşallah
![]()
6.gün embriyosu dondurulmuş 2.bu ilki taze 3.gündü olmadı ilkinde çok dinledim kendimi her yanım belirti doluydu sanki şimdi dinlemiyorum akıllandım belirti falan da yok progestan vurulunca kasıklarımda kısa süreliğine ağrı olup geçiyor göreceğiz bakalımBu hisleri bile yaşmak şükür sebebi. Senin kaçıncı gün embriyosu? Bu ilk denemen mi? Belirti var mı?
Senin belirtilerin var mıBenim de 4. Gün transferi ve transferin de 4. Günündeyim. Zaman geçmiyor gerçekten. Hangi gün yapsam da idrar da pozitifi görürüm diye düşünüyorum..![]()
Benimde ilk denemem taze 3.gun embriyosu transferim oldu ayın 26 sında. Allah'ım inşallah hayırlı sağlıklı imanlı ihlâslı evlatlar nasip eder inşallahKızlar merhaba benim de cumartesi transferim oldu 6.gün embriyosu dondurulmuş. İlki taze 3.gündü olmadı. İnşallah bu kez sağlıkla güzellikle nasip olur4.günüm beklemek bazen yorucu olabiliyor. Burada bu konuda birbirini anlayan insanlarla iletişim halinde olmak istedim
![]()