Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba bir bende olmuş kimse yazmadıBende olmadi ama kimse anormal diyemez. Uykuda bunu biz kontrol edemeyiz zaten.
Bende aynu durumdayım aramam, ams şimdi oldu ve kadılma zararlı zaten transferde doktor dedı çok kasılmam var , kasılma iğnedı yapılfı , fiyil koydu onun için ilaç bılr yazfıBende de oluyor bunun sebebi aslında rahim kasılmaları sanırım. Rahim kasılırken rüyamızda orgazm olduğumuzu hissedebiliyoruz. Böyle birşey okumuştum ve çok mantıklı gelmişti. Çünkü normal şartlarda haftalarca da eşimden ayrı kalsam aramam rüya falan görmem ama transferden beri 3-4 akşamda bir görüyorum yada hissediyorum
Bende aynı şekilde ama tuttu merak etmeBende aynu durumdayım aramam, ams şimdi oldu ve kadılma zararlı zaten transferde doktor dedı çok kasılmam var , kasılma iğnedı yapılfı , fiyil koydu onun için ilaç bılr yazfı
Ay ınshAllah tutunsun pazar test günüm , sizde ınshAllah sağ salim kucağınıza alın , ilk denemde hic kasılöa falan yokdu kimysal oldu bunda niye oldu anlamış deyilimBende aynı şekilde ama tuttu merak etmebu elimizde olan birşey değil. Kasılmayı önlem amaçlı istemiyorlar aslında. Embriyo koyulduktan sonra normal hamile kalanlardan farkımız yok. Doktorlarımız önlem alıyorlar. Korkma ben ağrıdan dizlerimin üstüne çöküyordum öyle ağrılarım vardı. Fitil iğne hepsini kullandım. Tutundu bir şekilde
olacağı varsa oluyor
![]()
Sonucunuz ne olduAy ınshAllah tutunsun pazar test günüm , sizde ınshAllah sağ salim kucağınıza alın , ilk denemde hic kasılöa falan yokdu kimysal oldu bunda niye oldu anlamış deyilim
bende de oldu. üç ay seks yapmasam aramam, transferden sonra gece uyumaya korkar olmuştum artık ilaçlar yapıyo. sorun olmadı :)Transferin 3.günü rüya durumu bende de oldu bu yaşıma kadar hiç yaşamadım bunu çok korkuyorum birşey olur mu
Ya vallahi çok korkuyorum canım çok sıkıldı benim doktorum orgazm olma demedi ama test gününe kadar ilişki yasak enfeksiyon olmasın diye dedi ben burda öğrendim yasak olduğunu orgazmın farkedince kendimi serbest bıraktım kasılmamak için ama inşalla bişey olmazbende de oldu. üç ay seks yapmasam aramam, transferden sonra gece uyumaya korkar olmuştum artık ilaçlar yapıyo. sorun olmadı :)
normal yoldan hamile kalınca ilişkiye devam etmiş oluyorsun. orgazmla bi şey olacak olsa dünya nüfusu yarıya inerYa vallahi çok korkuyorum canım çok sıkıldı benim doktorum orgazm olma demedi ama test gününe kadar ilişki yasak enfeksiyon olmasın diye dedi ben burda öğrendim yasak olduğunu orgazmın farkedince kendimi serbest bıraktım kasılmamak için ama inşalla bişey olmaz
3 cu denemede hamıleyımSonucunuz ne oldu
Bu konuyu açdıkdakı 2 cı transferımdı o negatıd oldu , ama 3 cı denememde aynı orgazm ruya sorunları oldum ama doktor bu sefer bana kasılma ilaçıı vermıişdı kullandım 24 haftalık hakıleyım şukurSonucunuz ne oldu
O neden negatif oldu kasılmadan mı acaba sebebi belli değil sanırım dimiBu konuyu açdıkdakı 2 cı transferımdı o negatıd oldu , ama 3 cı denememde aynı orgazm ruya sorunları oldum ama doktor bu sefer bana kasılma ilaçıı vermıişdı kullandım 24 haftalık hakıleyım şukur
Bılmıyorumkı , ama bu 3 cu denende hamıle kaldıgınde 12 cı haftaya kadar doktor kasılma için ilaç yazdı kullandımO neden negatif oldu kasılmadan mı acaba sebebi belli değil sanırım dimi