Transfer süreci lekelenme

Haklısın canım her şey olacağına varıyor ...aslında bilincindeyiz ama işte şöyle yapsam daha iyiydi şöyle yapmasaydim demekten alinkoyamiyoruz kendimizi...insalalh bende pozitif haberi alırım aynen bugün tekrar alım kabak çekirdeğini...vallahi yeme.icme hareket hep dikkat ediyorum gerisi rabbimden

Transferden sonra bugün kaçıncı gün kasıklarında ağrı var mı ?
8 Eylül de olmuştum...herkes göğüsten bahsetmiş ama bende hiç o yönde bir farklılık olmadi...kasıkta ağrı var arada batma oluyor.ama ilaç iğne ama tutundu ...bilemiyorum ki canim duygularimda karıştı

Ben sana bende olan belirtilerden bahsediyim. Sende kendini kontrol et o zaman ama herkeste aynı belirtiler mi olur bilmiyorum. Bende kasık ağrısı çok oluyordu bazen geçiyordu ama genel olarak kasıklarım çok ağrıyordu. Bir gün belimde agri hissettim sonra bı daha hissetmedim. Bir günde bacaklarım adet olacakmisim gibi ağrıdı ertesi gün geçti bı daha bacak ağrısı yaşamadım. Test günüm yaklastikca vajinama bıçak saplanır gibi sancı girip çıktı. Göğüslerim şişti dokununca acıyordu. Bende olan sadece bunlardi.

Ama tabi herkeste farklı belirtiler olabilir yada hiç olmayabilir herkesin vücut yapısı farkli

Evet kişiden kişiye çok değişiyor...hiç belirtisi olmayan dahi gebe...evet kasik bel ağrısı var göğüs normal .lekelenme gelmedi...cuma test günü evde hiç test yapmadım...insallah tutunmustur günlerdir ağrı sancı mav oldum...siz hamileydiniz değil mi canım

Lekelenme bende de hiç olmadı. İçini ferah tut ve evde test yapma. İçimden bir ses hamilesin diyor. Test yapmak için daha çok erken daha hamileysen bile daha hcg çıkmaz.

Lekelenme bende de hiç olmadı. İçini ferah tut ve evde test yapma. İçimden bir ses hamilesin diyor. Test yapmak için daha çok erken daha hamileysen bile daha hcg çıkmaz.
Ay ağzının duası canim insallah hayırlısı ile güzel sonuclansin...aynen 3.gun embriyo idi...pek bir şey de kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…