Merhaba, transfere hazırlık tarihlerimiz yakın. Benim haftaya p.tesi denildi. Ancak adet takibi yapılmadı. Ben baskılama için Lucrin kullandığımdan adet olmadan transfer ilaçlarına başlandı. Sanırım benim rahim kalınlığım için 7 üzeri denildi.Merhaba kızlar tüp bebek transferi hakkımda görüşleriniz ihtiyacım var. Dondurulan embriyo transferim olacak. Adetimin 3. günü olan 1 ağustosta estrofem dvitamini folikasit gibi ilaçlara başlattı doktorum. Bugünde kontrol için gittim rahim kalınlığım 8.5 olmuş transferini haftaya cuma planlıyorum dedi yani adetimin 24. günü oluyor. Ve benim afet döngüm 26-27 günde bir oluyor. Transfer tarihi çok aklıma yatmadı benim gibi bu durumu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum
Ben baktım şimdi, adetimin 21. Günü transfer olmuşum. Kullandığımız ilaç ve iğneler yumurta çatlama zamanımızı öne çekiyor transferden önce, o yüzden bu aralıklarda transfer olunuyor. Doktorunuza güvenin. İnş tutar hayırlı olsun :)Merhaba kızlar tüp bebek transferi hakkımda görüşleriniz ihtiyacım var. Dondurulan embriyo transferim olacak. Adetimin 3. günü olan 1 ağustosta estrofem dvitamini folikasit gibi ilaçlara başlattı doktorum. Bugünde kontrol için gittim rahim kalınlığım 8.5 olmuş transferini haftaya cuma planlıyorum dedi yani adetimin 24. günü oluyor. Ve benim afet döngüm 26-27 günde bir oluyor. Transfer tarihi çok aklıma yatmadı benim gibi bu durumu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum
Antibiyotik vermedi estrofem dvitamini ve folikasit verdi kam tahlili istedi detaylı prolaltin değerime baktı birdeMerhaba, transfere hazırlık tarihlerimiz yakın. Benim haftaya p.tesi denildi. Ancak adet takibi yapılmadı. Ben baskılama için Lucrin kullandığımdan adet olmadan transfer ilaçlarına başlandı. Sanırım benim rahim kalınlığım için 7 üzeri denildi.
Umarım sizin kafa karışıklığınızı giderecek bir cevap yazan olur. Tarihler yakın olunca ben de kafamdakini size sormak isterim. Bana başta antibiyotik verdiler herhangi bir enfeksiyon riskine karşılık. Transfer gününden önce herhangi bir idrar testi vs yapılacak mı ya da yapılması önerildi mi, risk almamak adına?
Anladım canım teşekkür ederim sende sağlıcakla al kucağına bebeğiniBen baktım şimdi, adetimin 21. Günü transfer olmuşum. Kullandığımız ilaç ve iğneler yumurta çatlama zamanımızı öne çekiyor transferden önce, o yüzden bu aralıklarda transfer olunuyor. Doktorunuza güvenin. İnş tutar hayırlı olsun :)
Merhaba benimde iki gün kala transfer oldu.ucuncu denemem ve ilk defa böyle yapıldı .saskinim umutla bekliyorum Çarşamba test günümMerhaba kızlar tüp bebek transferi hakkımda görüşleriniz ihtiyacım var. Dondurulan embriyo transferim olacak. Adetimin 3. günü olan 1 ağustosta estrofem dvitamini folikasit gibi ilaçlara başlattı doktorum. Bugünde kontrol için gittim rahim kalınlığım 8.5 olmuş transferini haftaya cuma planlıyorum dedi yani adetimin 24. günü oluyor. Ve benim afet döngüm 26-27 günde bir oluyor. Transfer tarihi çok aklıma yatmadı benim gibi bu durumu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum
Normal. Benim de transferden 1 hafta önce rahim kalınlığım 8.2 idi. Ben de 30 günde bir adet oluyorum. Şu an sizin rahim kalınlığı gayet iyi durumda. Kafaya takılacak bir durum yok. Önemli olan rahim kalınlığı.Merhaba kızlar tüp bebek transferi hakkımda görüşleriniz ihtiyacım var. Dondurulan embriyo transferim olacak. Adetimin 3. günü olan 1 ağustosta estrofem dvitamini folikasit gibi ilaçlara başlattı doktorum. Bugünde kontrol için gittim rahim kalınlığım 8.5 olmuş transferini haftaya cuma planlıyorum dedi yani adetimin 24. günü oluyor. Ve benim afet döngüm 26-27 günde bir oluyor. Transfer tarihi çok aklıma yatmadı benim gibi bu durumu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum
transfer olduğunuzda rahim kalınlığınız kaç cm diNormal. Benim de transferden 1 hafta önce rahim kalınlığım 8.2 idi. Ben de 30 günde bir adet oluyorum. Şu an sizin rahim kalınlığı gayet iyi durumda. Kafaya takılacak bir durum yok. Önemli olan rahim kalınlığı.
inşaAllah güzel haberi alınMerhaba benimde iki gün kala transfer oldu.ucuncu denemem ve ilk defa böyle yapıldı .saskinim umutla bekliyorum Çarşamba test günüm
Bilmiyorum.transfer olduğunuzda rahim kalınlığınız kaç cm di
İnşallah sizde bekleyen herkes kolaylıkla sağlıkla evlat sahibi olursunuz.Rabbim yardımcımız olsuninşaAllah güzel haberi alınbenimde kafama takıldı adetime 2 gün kala nasıl olacakta transfer olup 2 gün sonra adet olursam falan diye korkuyorum. o yüzden sormak istedim.
Uzerinden zaman geçmis ama ayni soruyu bende merak ediyorum cvp buldunuz mu ayin 17 si transfer denildi takvimime gore 18 indede adet gunum ki bazen oncede oluyorum nasil olacakinşaAllah güzel haberi alınbenimde kafama takıldı adetime 2 gün kala nasıl olacakta transfer olup 2 gün sonra adet olursam falan diye korkuyorum. o yüzden sormak istedim.
Opu sonrası ne kadar beklediniz transfer için 1 regl mi 2 regl miMerhaba kızlar tüp bebek transferi hakkımda görüşleriniz ihtiyacım var. Dondurulan embriyo transferim olacak. Adetimin 3. günü olan 1 ağustosta estrofem dvitamini folikasit gibi ilaçlara başlattı doktorum. Bugünde kontrol için gittim rahim kalınlığım 8.5 olmuş transferini haftaya cuma planlıyorum dedi yani adetimin 24. günü oluyor. Ve benim afet döngüm 26-27 günde bir oluyor. Transfer tarihi çok aklıma yatmadı benim gibi bu durumu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?