- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 36
Ben bugun idrar testi yaptim ama cok karmasik duygular icindeyimİkiz evet,transfer gününü saymazsak bugün 6.gün,en erken yarın yapabilirsin.ben kanda çıktıktan sonra idrar testi yaptım ve silik çıkmıştı 7.gün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun idrar testi yaptim ama cok karmasik duygular icindeyimİkiz evet,transfer gününü saymazsak bugün 6.gün,en erken yarın yapabilirsin.ben kanda çıktıktan sonra idrar testi yaptım ve silik çıkmıştı 7.gün.
Ben bugun idarar testi yaptim ama resim ekleyemiyorum acaba gercekten hamilemiyimAminnnnnnnnnnnnisteyen herkese
![]()
Nasıl yani silik de olsa ikinci çizgiyi gördün mü? Ay hadi inşallahBen bugun idrar testi yaptim ama cok karmasik duygular icindeyim
Evet gördum sevinmelimiyim bilmiyorum resim ekleyemiyorumNasıl yani silik de olsa ikinci çizgiyi gördün mü? Ay hadi inşallah
Tamam işte var çizgi,yarın mutlaka bir kantesti yaptır emin ol:)Transfer günunu sayarsak bugun 8.gunüm
Dr p.tesi günu yaptirmalisin dediTamam işte var çizgi,yarın mutlaka bir kantesti yaptır emin ol:)
C.tesi gunü tekrar idrar testi yapmak istiyorum daha emin olmak icin acaba ikiz mi bu kadar erken cikar mi pozitif sonuc bos gebelikmidir diye cok korkuyorumPazartesiye kadar bekleyebilirsen bekle zaten yaptın test doktoru dinlemedin ki☺ İdrarda çift çizgiyi gördüysen kanda da çıkar zaten bence yarın yaptır
İşte bunları düşünüp delirmemek için yarın gidp kan testi yaptırmalısınC.tesi gunü tekrar idrar testi yapmak istiyorum daha emin olmak icin acaba ikiz mi bu kadar erken cikar mi pozitif sonuc bos gebelikmidir diye cok korkuyorum![]()
Haklisin galiba ayrica ben regl birinci gününden yumurta toplanana kadar ari sutu ictim her sabah yarim çay kasigi kadar yalniz tahta kasik ile unut ile bekleyenlere bir iyiligim dokunsunİşte bunları düşünüp delirmemek için yarın gidp kan testi yaptırmalısın![]()
Naptın testi?Haklisin galiba ayrica ben regl birinci gününden yumurta toplanana kadar ari sutu ictim her sabah yarim çay kasigi kadar yalniz tahta kasik ile unut ile bekleyenlere bir iyiligim dokunsun![]()
Yapamadim esim p tesiyi bekleyelim dediNaptın testi?
Bugün tekrar yaptim idrar testi daha koyu ciktiNaptın testi?
Merhaba kızlar benim pazartesi yumurta toplama işlemim var. 5 yumurta oluştu inşallah transfere kadar her şey yolunda gider...
İnşallah herşey yolunda gider canım amh mi düşük Umarım hepsi toplanır güzel kalitede olurlar bende bugün transfer oldumMerhaba kızlar benim pazartesi yumurta toplama işlemim var. 5 yumurta oluştu inşallah transfere kadar her şey yolunda gider...
Amh 3 un ustunde ama 5 yumurta oluştu anlamadıkİnşallah herşey yolunda gider canım amh mi düşük Umarım hepsi toplanır güzel kalitede olurlar bende bugün transfer oldum