Transfer

IMG-20191121-WA0007.webp
IMG-20191121-WA0007.webp

Pazartesiye kadar bekleyebilirsen bekle zaten yaptın test doktoru dinlemedin ki☺️ İdrarda çift çizgiyi gördüysen kanda da çıkar zaten bence yarın yaptır

Pazartesiye kadar bekleyebilirsen bekle zaten yaptın test doktoru dinlemedin ki☺ İdrarda çift çizgiyi gördüysen kanda da çıkar zaten bence yarın yaptır
C.tesi gunü tekrar idrar testi yapmak istiyorum daha emin olmak icin acaba ikiz mi bu kadar erken cikar mi pozitif sonuc bos gebelikmidir diye cok korkuyorum😭

İşte bunları düşünüp delirmemek için yarın gidp kan testi yaptırmalısın😊
Haklisin galiba ayrica ben regl birinci gününden yumurta toplanana kadar ari sutu ictim her sabah yarim çay kasigi kadar yalniz tahta kasik ile unut ile bekleyenlere bir iyiligim dokunsun🍁🌼🌷

Yarin tekrar idrar testi yapacam insaallah tekrar pozitif görurum ıçimden ikiz oldugunu hissediyorum💞

Merhaba kızlar benim pazartesi yumurta toplama işlemim var. 5 yumurta oluştu inşallah transfere kadar her şey yolunda gider...

Merhaba kızlar benim pazartesi yumurta toplama işlemim var. 5 yumurta oluştu inşallah transfere kadar her şey yolunda gider...
İnşallah herşey yolunda gider canım amh mi düşük Umarım hepsi toplanır güzel kalitede olurlar bende bugün transfer oldum

Back
X