Transfer

Merhaba kızlar benjm dün 7. Gunumdu kan testi yaptırdım dayanamadım 21 kusur çıktı . Sizce nasıl
Konu eskiymis siz transfer olmuşsunuz bile peki kaç tane transfer edildi?Bu arada hamilesiniz inş ama 12. Günde yaptırmanız gerekiyor sanırım inş o zaman a kadar yükselir değerleriniz:anneadayı::anneadayı:

Konu eskiymis siz transfer olmuşsunuz bile peki kaç tane transfer edildi?Bu arada hamilesiniz inş ama 12. Günde yaptırmanız gerekiyor sanırım inş o zaman a kadar yükselir değerleriniz:anneadayı::anneadayı:
İnşallah yukselir. 5 embriyo dollendi 3 tane dondurup 2 tanesini transfer ettiler canım 🥰 yükselir insallah

Pozitifi gördükten 9 gün sonra keseyi gördüm canım keseye gidince dr 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atişi icin 18 aralıkta insallahhh duyacaz💕
Bende seninle değerlerim ayni olduğu için. Aynı gidiyoruz bacım.
Kese yi pozitifi (12.gün testi) gördükten 7 gün sonra gördük. Sıra kalpte.
Cok korkuyorum tedirginim inşallah oda nasip olur. Ilk gebeliğimde olmamıştı çünkü 😭kalbini görmüştük ama duymamıştım sonrada kalbi durdu. Simdi ikinci ye hamileyim. Allahım sen bize yardımcı ol. Dualarımı kabul et yarabbim 🙏💓

Bende seninle değerlerim ayni olduğu için. Aynı gidiyoruz bacım.
Kese yi pozitifi (12.gün testi) gördükten 7 gün sonra gördük. Sıra kalpte.
Cok korkuyorum tedirginim inşallah oda nasip olur. Ilk gebeliğimde olmamıştı çünkü 😭kalbini görmüştük ama duymamıştım sonrada kalbi durdu. Simdi ikinci ye hamileyim. Allahım sen bize yardımcı ol. Dualarımı kabul et yarabbim 🙏💓
[/QKalbini ferah tut canim hersey guzel olacak bu arada senin ikizmiydi

Ilac olarak magnezyum ignem var di iki adet birini birgün ara vererek kullaniyordum her gun ayni saat gunde 3 defa vajinal progesteran bir hap vardi sabak aksam ilaclarima halen devam ediyorum carsamba gunu dr usg icin cagirdi dilerim Allahtan sende kavus bebegine Allah yardimcin olsun🙏🙏💞💞💞

Transfer sonrası mı kullandınuz magnezyumu

Arkadaşlar merhaba ,

Benimde 2 aralıkta 3 gün embriyosu 2 tane transfer edildi ilk denememiz pazartesi günü yani 7 gunum kan verdim negativ cikti asıl günüm 14 aralık yani cumartesi günü acele mi ettim boyle negativ görüp sonra sonuc değişen var mi ya ne zor bi süreç ben biraz olumlu bakmaya calisiyorun ama esim malesef olmadı boşver takilma diyor bana vaz geçti onlardan DEDI :KK43: ..

Back
X