• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer

• Konu Sahibi Konu Sahibi murta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birşey daha soracaktım ben şimdi test yaptıracağım ama hormon testlerini illa regliyken yaptırmak gerekli bir ay daha mı beklemem lazım yani
Evet bazen maalesef öyle oluyor, hormon takibi çok önemli . Benim size tavsiyem bu yola geldyiseniz sabırla huzurla doktor ne dediyse onu yapın ) zor oluyor biraz , gelecek bebişiniz için )

Evet bazen maalesef öyle oluyor, hormon takibi çok önemli . Benim size tavsiyem bu yola geldyiseniz sabırla huzurla doktor ne dediyse onu yapın ) zor oluyor biraz , gelecek bebişiniz için )
Tamamdır çok teşekkür ederim
Evet ilk denemem , rahim filmi Ümraniye araştırma hastanesinde yapmıştım ama bende canım çıktı , keşke ağır kesici ekstradan alsaydım . ( bazı kadınlar sessiz çıkıyordu, acımadı )
kaç yaşındasınız acaba şuana kadar ne kadar bir harcama yaptınız

Tamamdır çok teşekkür ederim

kaç yaşındasınız acaba şuana kadar ne kadar bir harcama yaptınız
Benim yaş 36 , bence fiyat konusunda siz Orda Bahçeciden isteyin , çünkü biz telefonla aradığımızda farklıydı , sonra 2025 geldi 1 Ocaktan sonra fiyatlar güncellendi , biz şanslılar yeni fiyata denk geldik 😂

Back
X