• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferde 6.günüm

Bende ilki kimyasal oldu her belirti vardı. Kaşık ağrısı göğüslerimde dokunamıyordum. 11. Gün 13 çıktı sonra geri 0 düştü bunda hiç yok bende diyorum belki böyle daha iyidiri
İnşallah gerçekden tutunuyordur bebekler 🤲🏻 güzel haberleriniz beklerim sizinde

Merhaba benimde bugün t. 7.gün sabah kalktım peçetede siyah kahverengi leke gelmiş ve hala devam ediyor belim çok ağrıyor kasıklarıma ara ara ağrı giriyor ne düşüneceğimi şaşırdım artık test yapmaya hiç cesaretim yok pazartesi kan verme günüm heyecan var korku var bu 5. Transferim çok yoruldum artık tevekkül ediyorum ama zor gerçekten

Merhaba benimde bugün t. 7.gün sabah kalktım peçetede siyah kahverengi leke gelmiş ve hala devam ediyor belim çok ağrıyor kasıklarıma ara ara ağrı giriyor ne düşüneceğimi şaşırdım artık test yapmaya hiç cesaretim yok pazartesi kan verme günüm heyecan var korku var bu 5. Transferim çok yoruldum artık tevekkül ediyorum ama zor gerçekten
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Evet çok zor bende yoruldum süreçden. Öncesinde herhangi bir belirtiniz oluyormuydu.

İnşallah yerleşme kanamasıdır. Evet çok zor bende yoruldum süreçden. Öncesinde herhangi bir belirtiniz oluyormuydu.
4.denememde pozitifi gördüm sonra düşük yaptım o zamanda 8. Gün den itibaren hep lekelenmem olmuştu 4 gün sürmüş sora durmuştu 14. Gün 300 dü kanım 16.gün 600 e kadar yükseldi sonra düştü öyle bir tecrübe yaşadım

Back
X