Transferde 9.gün Ve Beta Hcg Yaptirdim Sonuç Kaç çikmali Arkadaşlar -cevap Lütfen

NilKoksal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
245
10
96
İstanbul
BU SABAH BETA HCG YAPTIRDIM AMA SONUCU ÖĞLEN ALICAM, SONUCUN HANGİ ARALIKLARDA ÇIKMASI GEREKİYOR BİLENLER PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.:uhm:

canım benımde 9.gun bugun merakla beklemekteyım ama sen neden erken yaptırdın testı?ben 14.gun yaptırcam pzt

merakımı gidereyim dedim, artık dayanamadım.zaten gebelik varsa az çok değerden anlaşılıyormuş bende yaptırdımki, zaten sonuç olumsuz hamile falan değilmişim onu öğrendim en azından.

marmara ünv.hast. de yaptırdım ve ilk denemem. 1,33 çıktı canım en az 10 ve üstü olması gerekiyormuş. sence :((
amin inşallah allah dualarımızı kabul eder.

9.gun baktılar ve sadece negatıf dedıler
ılaclarıma devam etmeyı dusunmuyorum yanlıs mı yaparım

tabiki yanlış yaparsın lütfen gününü bekle sakın erken davranıp ilacını bırakma olurmu??
birden yükselebiliyor.Sen nerede yaptırdın tahlilini?Adamlar senin dokuzuncu günün olduğunu biliyorlarmıki negatif diyorlar?????? Yaaaaaa.... aynısını ben yaşadım işte. dokuzuncu gün gittim yaptırdım, yaptırdığım yer günümü ve durumumu bilmediği için negatif dedi, 12.gün bir yaptırdımki hamileyim. Sakın ilaçlarını bırakma ve pes etmek yok. bekle ne kaldı şurada??

5 den yukarı çıkarsa sonuç pozitif
ama 2 şer gün arayla tekrar test yaptırman lazım kan katlaması lazım
benim 12 . gün 290 çıkmıştı

ne güzel serener 6167. hala yüksek mi gebelik ne durumda. çıkmıştı demişsin de ne zaman olduğunu bilemedim çünkü. darısı başımıza. ben bir kere 10'lu bi değer gördüm oda ertesi gün 1'e düştü. senin ki gibi değerleri görmek hayal gibi geliyooo

Back
X