Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferde 9.gün Ve Beta Hcg Yaptirdim Sonuç Kaç çikmali Arkadaşlar -cevap Lütfen
merakımı gidereyim dedim, artık dayanamadım.zaten gebelik varsa az çok değerden anlaşılıyormuş bende yaptırdımki, zaten sonuç olumsuz hamile falan değilmişim onu öğrendim en azından.
marmara ünv.hast. de yaptırdım ve ilk denemem. 1,33 çıktı canım en az 10 ve üstü olması gerekiyormuş. sence (
amin inşallah allah dualarımızı kabul eder.
tabiki yanlış yaparsın lütfen gününü bekle sakın erken davranıp ilacını bırakma olurmu??
birden yükselebiliyor.Sen nerede yaptırdın tahlilini?Adamlar senin dokuzuncu günün olduğunu biliyorlarmıki negatif diyorlar?????? Yaaaaaa.... aynısını ben yaşadım işte. dokuzuncu gün gittim yaptırdım, yaptırdığım yer günümü ve durumumu bilmediği için negatif dedi, 12.gün bir yaptırdımki hamileyim. Sakın ilaçlarını bırakma ve pes etmek yok. bekle ne kaldı şurada??
ne güzel serener 6167. hala yüksek mi gebelik ne durumda. çıkmıştı demişsin de ne zaman olduğunu bilemedim çünkü. darısı başımıza. ben bir kere 10'lu bi değer gördüm oda ertesi gün 1'e düştü. senin ki gibi değerleri görmek hayal gibi geliyooo