wqputrsrz Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2023 1.375 359 43 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #1 merhaba tüp bebek düşünüyorz transfer sırasında acı ağrı vs oluyor mu
B Bulut347 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2021 944 1.125 63 37 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #2 Transferde agri olmuyor. Ama kendini kasan kadınlarda ağrı olabiliyor. Rahat olursan ağrı olmaz
europh Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 1.250 1.730 63 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #3 kbrkddd61 .!.: merhaba tüp bebek düşünüyorz transfer sırasında acı ağrı vs oluyor mu Genişletmek için tıkla... Transfer sırasında ağrı olmuyor transfere idrara sıkısık gırmenız ve cıktıktan 20dk-30dk ya kadar tuvalete gitmemeniz gerek zor olan kısmı sadece bu
kbrkddd61 .!.: merhaba tüp bebek düşünüyorz transfer sırasında acı ağrı vs oluyor mu Genişletmek için tıkla... Transfer sırasında ağrı olmuyor transfere idrara sıkısık gırmenız ve cıktıktan 20dk-30dk ya kadar tuvalete gitmemeniz gerek zor olan kısmı sadece bu
D dunyamdunyam Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2023 657 535 33 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #4 Ağrı olmazda baya su içirip insanı sıkıştıyorlar ben suyu içtikten sonra resmen yalvarmıştım ne olur lavaboya gideyim diye
Ağrı olmazda baya su içirip insanı sıkıştıyorlar ben suyu içtikten sonra resmen yalvarmıştım ne olur lavaboya gideyim diye
avokadoananas Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2017 412 306 103 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi wqputrsrz #5 kbrkddd61 .!.: merhaba tüp bebek düşünüyorz transfer sırasında acı ağrı vs oluyor mu Genişletmek için tıkla... Toplamada biraz ağrı oluyor transferde olmuyor. Sadece idrara sıkışık olmak zorlayabiliyor. Baktın çok sıkıştın dayanamıyorsun transferde sonda ile biraz boşaltmaları için ricada bulun. Yeterli miktarda olacak şekilde boşaltabiliyorlar.
kbrkddd61 .!.: merhaba tüp bebek düşünüyorz transfer sırasında acı ağrı vs oluyor mu Genişletmek için tıkla... Toplamada biraz ağrı oluyor transferde olmuyor. Sadece idrara sıkışık olmak zorlayabiliyor. Baktın çok sıkıştın dayanamıyorsun transferde sonda ile biraz boşaltmaları için ricada bulun. Yeterli miktarda olacak şekilde boşaltabiliyorlar.