- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Yeme içme ile alakası olduğuna dair ispatlanmış hiçbir şey yok. Vesveselere izin verme. Normalde sağlıklı besleniyorsan aynı öyle devam et. Bol su iç kabız olma denmişti bana. En önemli nokta bu. Ben o ara bol bol kayısı hoşafı yaptım canım süper oluyor, vişne hoşafı da harika. çok şeker koymazsan sabah akşam içini ferahlatacak bir içecek. Hazır gıda donmuş gıda tüketme yeter. Gerisi fantazi. Tutunma kolaylaştıran yiyecek diye bişey yok yani. Rabbim nasip ederse sıkıca tutunuyor zaten. İnşallah sana da nasip etmiştirMerhaba kk nın güzel hatunları özlemişim valla konu açmayı yanlız bu sefer kocamı çekiştirmeye değil sizden fikir almaya geldim nasipse bir kaç hafta sonra transferim yapılacak (tüp bebek tedavisi sonrası dondurulmuş minnağım var teyzeleri)bu süreçte minnağımın tutunması için neler yemeliyim yada hangi yiyeceklerden uzak durmalıyım buarada birde dualarınıza ihtiyacım var inşallah bu sefer hayırlıca sağlıklıca kavuşurum yavruma da hasretim biter Rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun...(AMİN)
Şimdiden hepinize tşk ediyorum
@Mune abla konumu taşımasan olurmuuuu burdan destek olup bilgi veren daha çok oluyor