Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden endişe ediyorsun?ocak ayında transfer yapılacak çok endişeliyim bana yardım edin
Bendede hep ertelenmisti sabirsizlanmakta haklisin ama doktoruna guvenBen im dün yumurtalık larim toplandı 15 yumurta .bu 15 yumurtadan sekiz tanesi donlenmeye müsait dedi doktor bugün de aradı ve 4 tanesi döllenmiş dedi. ..ama tutmayan lar da mikro enjeksiyo n yöntemiyle baktım onlrinda olasılığı var dedi. .benim sorum su dun hastaneden çıkınca hemsirem transferin önümüzdeki ay yapılacak dedi e2 değerin yüksek dusmesi gerekiyo dedi 3 hap yazdi ...neden uzattılar ki dondurulup diğer ay koyulacak dedi..benim bildiğim kadarıyla 3 4 5 günde transfer oluyor aama neden öyle oldu anlamadi
Ayy böyle zamanlarda hemen sapıtırlar valla anlıyorum seni kendi stresimiz yetmiuo gibi kafalarına gör e gelir giderler: )Ben de tüp bebek için bekliyorum. Son iki ay 28 günde bir olan adetim sapıttı ve 19 günde bir olmaya başladı. Dr önce adetimin düzene aokulması için iki kutu cyclo-progynova verdi buda bizi iki ay ileri attı. Şimdi ilk kutuyu birirdim adetimi bekliyorum sonrada ikincii kutu. Sabırsızlanıyorum ama en hayırlı zaman ne zamansa o zaman versin rabbim
Bn 21 inde adet oldum 22 sinde muanee gittim dondurulmuş embriyo ya başladım cumartesi bidaha gittim bu cuma bi daha gidecem insallah bu son muane olur da transfer olur ..nr kadar cagiracaklar bilmiyorum kac gün suruyoAyy böyle zamanlarda hemen sapıtırlar valla anlıyorum seni kendi stresimiz yetmiuo gibi kafalarına gör e gelir giderler: )
Sanırım labaratuvarda dölleme işlemi için yumurtalarının yeterli olgunluğa ulaşıp ulaşmadığını ölçecek dr. Ve uygun mm geldiğinde alıp dölleyecek sonra 72 saat sonra döllenmiş yumurtayı transfer edecek. Yumurta ölçümü için birkaç kez gitmen gerekecek öncesinde tabiBn 21 inde adet oldum 22 sinde muanee gittim dondurulmuş embriyo ya başladım cumartesi bidaha gittim bu cuma bi daha gidecem insallah bu son muane olur da transfer olur ..nr kadar cagiracaklar bilmiyorum kac gün suruyo