- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
InsaAllah pozitiv olur canim benim guzel haberleriniz aliriz insaAllah.Benim de annem babam memleketde.Onlar da gelemediler yasakdan dolayi.Ne kullaniyorsun ilaclar?Benim transfer 18i.Ben fol asid,trombopol 75 birde progesteron kullaniyorum.Kan sulandirici igne falan yaptimi doktor?Evet cok yatmak da kotudur diyorlar.Arada dur gez.Benim de kocam bakicak.Ama o da isinden dolayi 2 gun evde 1 gun isde kaliyor.Nasil yapicam bilmiyorum.Igne de yaptirmaliyimMerhaba canim benimde dun oldu transferim yasaktan dolayi kimse gelemedi bakmaya esim bakıyor.Arada kalkip dolasiyorim yavas yavas evin icinde kan dolasimi olsun diye yavas hareket ediyorum hepsi bu umarim pozitifi goruruz
Amin ins.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Kan sulandırıcı ignem var hergun. Coraspirin estrofem vajinal jel birde multivitamin kullanıyorum uc gunde birde ignem var ekstra.InsaAllah pozitiv olur canim benim guzel haberleriniz aliriz insaAllah.Benim de annem babam memleketde.Onlar da gelemediler yasakdan dolayi.Ne kullaniyorsun ilaclar?Benim transfer 18i.Ben fol asid,trombopol 75 birde progesteron kullaniyorum.Kan sulandirici igne falan yaptimi doktor?Evet cok yatmak da kotudur diyorlar.Arada dur gez.Benim de kocam bakicak.Ama o da isinden dolayi 2 gun evde 1 gun isde kaliyor.Nasil yapicam bilmiyorum.Igne de yaptirmaliyim
Bende kullaniyirum onlari ama estrofemi bence transferden sonra icmemisdim ben 1ci defa.Tam aklimda kalmadi belkideAmin ins.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Kan sulandırıcı ignem var hergun. Coraspirin estrofem vajinal jel birde multivitamin kullanıyorum uc gunde birde ignem var ekstra.
Tesekkur ederim canim benim.Cok yardimci oldun.Sag salim kucagina al sende insAllah bebeginiMerhaba kızlar inşallah pozitifi görürsnz,ben şubtt transfer olmştm hergün kabak çekirdeği,ananass bir dilim yedim birde transfer günü havuç suyu içtim bir bardk...Transferden sonra 1 saat kadar yattım sonra normal hayata döndüm ama ne sürekli yattım ne de sürekli hareket ettim,rahat olun ve çok pozitif olun ben tast gününe kadar hamile gibi takıldm psikolojik olrk da buna inanın.Başka aklıma bişy gelmyr :) inşallah yardımcı olmşmdr
Aminnn inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucaklarımızaTesekkur ederim canim benim.Cok yardimci oldun.Sag salim kucagina al sende insAllah bebegini
Amin insallahAminnn inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
Bende oyle yaparim canim cok sag olun hepiniz.insaAllah 18i transferTup bebek merkezi hiç yatirmadilar evdede yatmadim. Dikkat ederek egildim de kalktimda yemekte yaptim... 3.gun duş aldim. Transferin ilk gununden baslayarak bol c vitamini hergun ananas ve kabak cekirdegi en onemlisi de havuc suyu içtmmm. Maydonoz nane tursu hamur işi yemedim.
Sebze balik agirlikli beslendim..
Kimsenin bakmasina ihtiyaciniz yok agir kaldirmadan yemeginizi yapabilirsiniz. Yatmak olumsuz etkiliyor kan dolasimi acisindan. Temizlik yapmayin.
Aklinizdan cikarin bol bol esinizle zaman gecirin stres atin... ufak dokunusla rahminize masaj yapin kan dolasimini arttirin
Bende oyle yaparim canim cok sag olun hepiniz.insaAllah 18i transfer
Amin canim benim,dualarinizi esirgemeyin lutfen.Yarin transferRabbim hayirlisini versininşallah
Amin canim benim,dualarinizi esirgemeyin lutfen.Yarin transferSiz de sag salim kucaginiza alitsiniz insallah bebeginizi
Ayy ne guzell.Hayirli evlat olsun insaAllah sag salim buyusun kuzumHerzaman her bebegimi sevdigimde dua ediyorum sizlere zten ❤
Biz dogduk 3 aylik olduk bile teyzesi ❤
Canım merhaba. Öncelikle hiç stres yapma. Şuan sana ve embriyoya en çok zararı telaş etmek ve stres verir. İlk transferimde kayınvalidem geldi öylece yattım hiç kıpraşmadım ama çok stresliydim. Test sonucu kocaman bi sıfırdı. İkinci de tek embriyom vardı durumu ilk ikisi kadar iyi değil demişlerdi. Ümitli değildim, kimseyi istemedim yanımda, tek başıma bir hafta geçirdim. Kendi yemeklerimi yaptım, oturdum, yattım, sık sık evin içinde dolandım. Ama eğilip kalkmadım. Bulaşıkları mesele tezgaha bırakıyordum akşam eşim yerleştiriyordu. Yemek dışında ev işi yspmadım ama ilkine göre çok çok daha hareketliydim. Tutunmuş, test sonucunda pozitifi gördük ama kimyasal oldu. Yalnız bu durum embriyo ile alakalı hareket etmekle ilgisi yok. Belki yalnız olmak iyi bile olabilir, ilk denemem de kayınvalidem sürekli yorum yapıyordu sinir oluyordum. Onun yanında negatif sonuç almak bana ağır gelmişti, çok üzülüyorsun oğlumu da üzülüyorsun. Üzüntünü içinde yaşa demişti. Allah sorsun cahil kadın. İkinci de ne kendi annemi ve onu istemedim. İyi kötü eşimle paylaştık herseyi. Kimsenin sana bakmasına gerek yok. Birbirinize yetersiniz. Düşünsene normal yolla hamile kalsan 5 haftaya kadar anlamayacaksın bile. Yemeğini, temizliğini, süpürgeni yapacaksın. Atlayacaksın zıplayacaksın belki ama yine de tutunacak. Bununda farkı yok. Sadece tüplerden geçerek rahmine inmeyecek, dışardan koyacaklar, inşallah pozitif sonuç alırsın.Merhaba arkadaslar.Ben ayin 18i transfer olucam insallah.2ci denemem.1ci neqatif oldu.Amma ben kendiligimden 2 defa hamilelik gecirmisim.Nelere dikkat ettiniz lutfen paylasin.Tutunan arkadaslar ozellikle ne onerirsiniz?Ne yapmaliyim?Cok heyecanliyim simdiden.Yatmalimiyim 12 gun yoksa yatmak olumsuz mu etkiler?Lutfen bi seyler soyleyin moral olsun.Psikolojik desteye ihtiyacim var.Kimse yox yanimda.Tek yasitorum kocamla.Annem babam memleketde hepisi.Bana kim bakicak?Nasil olucam?Cok kotuyum(((
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Ben de üçüncü transferi bekliyorum. Ama bunda pgtye gönderdik. Bu da tutmazsa eşimin spermlerini daha detaylı inceletelim filan diye düşünüyorum. Nerde tedavi oluyorsun bilmiyorum ama her doktor çözüm odaklı öneriler sunmuyor. Tutmayınca olmadı nasip hadi yeniden demeyelim diyorlar ama bence tutmaması ys yumurtada ya spermde ya da rahimde henüz tespit edilmemiş ve çözülmemiş bir sorundan kaynaklanıyor. Devam etmek istiyorsan tedavi de yol değişikleri araştır canım. Üzme kendini, böyle böyle ulaşıcaz sonuca inşallah.Arkadaslar merhaba bende 2.kez transfer oldum ama negatif cikti dunya resmen basima yikildi kan sulandirici ve estrarafem ve progesran fitili ve ignesini kullanmistim
Merhaba canim Tavmergende tedavi oldum tavsiye uzerine evet 3.denemeyi de yapicam tabiki cok uzuldum ama pes etmek istemiyorum dedgin gibi izmirde kaan Bozkurt diye bir doktoe varmi forunda herkes onu ovmus ama biomiyorum doktor degiskligine mi gitsem neden olmadiyla ilgili hoca pazartesi aciklama yapcak sen nerde deneme yaptinArkadaşım çok geçmiş olsun. Ben de üçüncü transferi bekliyorum. Ama bunda pgtye gönderdik. Bu da tutmazsa eşimin spermlerini daha detaylı inceletelim filan diye düşünüyorum. Nerde tedavi oluyorsun bilmiyorum ama her doktor çözüm odaklı öneriler sunmuyor. Tutmayınca olmadı nasip hadi yeniden demeyelim diyorlar ama bence tutmaması ys yumurtada ya spermde ya da rahimde henüz tespit edilmemiş ve çözülmemiş bir sorundan kaynaklanıyor. Devam etmek istiyorsan tedavi de yol değişikleri araştır canım. Üzme kendini, böyle böyle ulaşıcaz sonuca inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?