Cok gecmiş olsun Allahın izniyle bişey olmamiştir inşaallah ben de 9 Nisan transfer oldumselam kizlarrr
9 nisanda transfer oldum bi gun sonra yegenimin eli dolaba sıkıştı cok kotu agladi parmagi koptu sandim kosarak gittim ve ayagimda patik vardi yerde parke bi guzel kayip totomun uzerine dustum sizce bi sey olmus mudur cift embriyo transferi yapildi hic boyle bisey yasayip olumlu sonuc alan varmi rahatlamak istiyorum
Cok gecmiş olsun Allahın izniyle bişey olmamiştir inşaallah ben de 9 Nisan transfer oldum
Aynen öyle yaşamayana kolay gelir bunlar ben de bu sabah uykudan bir kasılmayla uyandım epey endişelendim çok afedersiniz orgazm kasılması gibi bir kasılmaSagolasin canim yaa o kadar igneler stres zaman sonra gel dus :) olmasa da vardir hayir sonucta yasam ve olum tamamen kaderdir ins nasip olur hepimize bu arada 3.gunum ve asiri kasik agrilarim var normalmi acabaa
Aynen öyle yaşamayana kolay gelir bunlar ben de bu sabah uykudan bir kasılmayla uyandım epey endişelendim çok afedersiniz orgazm kasılması gibi bir kasılma
Kasık agrısının normal sancılar normal
Ayy insallah bebisin yerlesmistir sana selam cakiyordur :)
Canım senin adına çok sevindim Allah’ın mucizesi işte ümidimizi kesmememiz lazım . Ben de transfer oldum bekliyorum senin gibi hayırlı haberler alırım inşallah ben deSelam kizlar 2basarisiz tup bebek denemesinden sonra tam biraz ara vermeye niyetlendim kendiliginden hamile oldugumu ogrendim amh 0.4 esimin ileri hareketi 0 belki dusukle sonuclanacak Allah bilir ama tup bebeksiz de hamile kalinabiliyormus hepinize umut olsun
Tesekkurler canimmm insallahh senin bebeginde tutunmusturCanım senin adına çok sevindim Allah’ın mucizesi işte ümidimizi kesmememiz lazım . Ben de transfer oldum bekliyorum senin gibi hayırlı haberler alırım inşallah ben de
Alming seni başka konudan hatırladım ve çok sevindim hamile kalmana neden düşükle sonuçlansın rabbim mucize vermiş sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam kizlar 2basarisiz tup bebek denemesinden sonra tam biraz ara vermeye niyetlendim kendiliginden hamile oldugumu ogrendim amh 0.4 esimin ileri hareketi 0 belki dusukle sonuclanacak Allah bilir ama tup bebeksiz de hamile kalinabiliyormus hepinize umut olsun
Canimm cok tesekkurler darisi isteyenlerin basina insallahAlming seni başka konudan hatırladım ve çok sevindim hamile kalmana neden düşükle sonuçlansın rabbim mucize vermiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Degildir herhalde henuz bende bilmiyorumHayırlı olsun kuzu ikizmi peki merak ettim
Tek iyidir yaİkiz olsun yaa çok sewiom ikizleri ,
Benimki negatif sonuclandi canim ama cok sukur kendiligimden hamile kaldim bu ayBen burda yani kk bir bayan okumuştum merdivenden düşmüştü ve bebıs tutunmustu annesine bisey olmaz allahin izni ile stres yapma bence
Ne güzel bir haber, Allah sağ salim kavuştursun✌Selam kizlar 2basarisiz tup bebek denemesinden sonra tam biraz ara vermeye niyetlendim kendiliginden hamile oldugumu ogrendim amh 0.4 esimin ileri hareketi 0 belki dusukle sonuclanacak Allah bilir ama tup bebeksiz de hamile kalinabiliyormus hepinize umut olsun
Insallahh canim benimm Rabbim sizede bu mutlulugu yasatsin en kisa zamandaNe güzel bir haber, Allah sağ salim kavuştursun✌Umut oldu gerçekten, benim amh fena değil ama eşimin sayı, hareket ve morfoloji kötü durumda. Belki bizim de doğal yolla olur, kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?