Transferden 6 gün sonra pozitif test :)

merveapaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
25
4
1
28
Kızlar selammm, 6 gün önce embriyo transferi oldum bugün de dayanamadım test yaptım ve pozitif çıktıııııı :) sizinle de paylaşmak istedim var mı benimle benzer durumda olan

Eklentiler

• IMG_5308.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5305.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 39
Hayrli olsun canım bugun benimde 6.gunum ama hic belirtim yok iki adet dondurulmus embriyo transferi oldum biri 5. Gun digeri 6.gun embriyosu. Daha test yapmadim unudum da yok acikcasi.

Hayrli olsun canım bugun benimde 6.gunum ama hic belirtim yok iki adet dondurulmus embriyo transferi oldum biri 5. Gun digeri 6.gun embriyosu. Daha test yapmadim unudum da yok acikcasi.
Belirti arama canım hiç belirti olmayıp hamıle kalan bır sürü insan var

Belirti arama canım hiç belirti olmayıp hamıle kalan bır sürü insan var
İnsallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. Bekliyoruz umutla duayla herkes biyerlerim agriyor deyince insanda bi süpheye dusuyor. Bende igne fitil vs kullaniyorum onlarda yan etki bile yapmiyor demekki

Hakkında hayırlısı olsun umudunu kaybetme ayrıca bende de çok belirti yok sadece göğüslerim ağrıyor oda zaten ilaçların yan etkisi bile olabilir. Üzülmeyeceksen moralini bozmayacaksan bence test yapabilirsin ben bunu göze alarak test yaptım

Üzülürüm ben yapmayım en iyisi

Kızlar selammm, 6 gün önce embriyo transferi oldum bugün de dayanamadım test yaptım ve pozitif çıktıııııı :) sizinle de paylaşmak istedim var mı benimle benzer durumda olan

Hayırlı olsun sağlıcakla ilerleyip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin Rabbim Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…