Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaptırmadınmı canım bugün dayandın yani yarın mı yaptırcan hadi bakalım 7. gün varsa azda olsa çıkar gibime geliyor hadi bakalım banada morel olsun senin pozitifin...
bende gaza geldim yarın yaptırcam valla yoruldum, hiç ağrı sızı olmayınca tutmadı diyorum ,ağrı başlıyo işte regl olucam tutmadı , öle oldu böle oldu ,tuttu tutacak ... sürekli kafam bebeşimde annem benle kal diye yalvarıyorum her gece eşimin ve kendi elimi koyup enerji gönderiyorum. yarın kan testi yaptıracağım karar verdim doktor 14 gün sonraya gün verdi yarın 10. gün az cok bişi çıkar diye umut ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı . sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Geldimmm:)))) rabbiimmmmm ilk defa bana pozitifi gösterdii kan verdim eve geldim idrar yapıyım dedim ve ikinci çiZgi silik çıktıı:)) sonra kan tahlili sonucum 118:)) 7. Günde sanırım yüksek biraz ama şimdi inşallahhh katlanırr.. Hiç belirtim yok kızlar vajına yumuşamasından başka..dua edinnn rabbimden isteyinnn gerisini bırakınn.. Dualarım sizinle inşallah tek tek hayırlı haberler alıcak inşallahhh dualarınızı esirgemeyin
Geldimmm:)))) rabbiimmmmm ilk defa bana pozitifi gösterdii kan verdim eve geldim idrar yapıyım dedim ve ikinci çiZgi silik çıktıı:)) sonra kan tahlili sonucum 118:)) 7. Günde sanırım yüksek biraz ama şimdi inşallahhh katlanırr.. Hiç belirtim yok kızlar vajına yumuşamasından başka..dua edinnn rabbimden isteyinnn gerisini bırakınn.. Dualarım sizinle inşallah tek tek hayırlı haberler alıcak inşallahhh dualarınızı esirgemeyin