- Konu Sahibi burcummm12
-
Ben varım 15 nisan test günüm çok heyecanlıyım
aynen cnm yha zaman geçmiyo dimi senin benden önce en azından :) inş olurr hayırlısı.
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağına bebeğini versin
kizlar benim de 18 i az once test yaptim negatif(
kacinci gunun cnm bugun?bende dün yaptım idrar testi negetifti ama moralimi bozmadım genede.. inş olurrr.
kacinci gunun cnm bugun?
başka yokmuuuuu kimse bitek bizmii ?????
benimde 16 nisan.son 2 gün...
Eki Görüntüle 685214
Eki Görüntüle 685215 Eki Görüntüle 685215
kızlar günaydın benimde 17 nisan test günüm.sabah test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı... 4 nisandı transferim...ilaçlardan falan değildir değilmi bu çizgi.... sevinemedim kan testi yaptıracağım bugun....
Eki Görüntüle 685214
kızlar günaydın benimde 17 nisan test günüm.sabah test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı... 4 nisandı transferim...ilaçlardan falan değildir değilmi bu çizgi.... sevinemedim kan testi yaptıracağım bugun....
canım,ilaçlardan olduğunu düşünmüyorum.tebrik ederim.hadi bakalım test sonucunuda alda tam sevinelim...benimde 4 nisanda transferim oldu.16 sında kan testi yaptırcam.idrar yapmadım hiç cesaretim yok,korkuyorum o tek çizgiyi görmekten.senin herhangi bir belirtin var mı canım?kasık ağrısı haricinde bir değişikliğim yok,göğüslerde falan bir fark yok.korkutuyor bu kasık ağrısı adet olcakmış hissi veriyor
benimde 3 gündür bir sancım yok jnm bugün nasıl yapçan kan testi pazar bugünn.
Eki Görüntüle 685214
Eki Görüntüle 685214
kizlar benim de 18 i az once test yaptim negatif(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?