- Konu Sahibi burcummm12
-
Eki Görüntüle 685214
Eki Görüntüle 685215 Eki Görüntüle 685215
kızlar günaydın benimde 17 nisan test günüm.sabah test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı... 4 nisandı transferim...ilaçlardan falan değildir değilmi bu çizgi.... sevinemedim kan testi yaptıracağım bugun....
Canım benimde idrar testi aynen bu şekilde yarın kan testi yaptıracak inşallah pozitif haberini alırız
Üzme kendini 9 daha çok erken inşallah bebeğin tutunmuştur seninledirbende bugün yaptım idrar testi 9 günüm bu gün negatif çıktı pişman oldum((
Üzme kendini 9 daha çok erken inşallah bebeğin tutunmuştur seninledir
Ben varım 15 nisan test günüm çok heyecanlıyım
Kızlar poZitifçok mutluyum destekleriniz için çok tesekkür ederim
Kızlar poZitifçok mutluyum destekleriniz için çok tesekkür ederim
canim hayirli ugurlu olsun degerin kac ckti canimTesekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tesekkür ederim canım 96 çıktı'canim hayirli ugurlu olsun degerin kac ckti canim
benimde 16 nisan.son 2 gün...
cnm seninde güzel hberlerini bekliyoruzzz..
allahıma şükürler olsun bebeğim benimle...pozitif...hala inanamıyorum,okadar ağladımki beni gören olmadı sandı ama ben hayatımın en mutlu gününde mutluluktan ağladım.rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu...inşallah kalp atışlarınıda duyarım...hepinize tşk ederim arkadaşlar...
allahıma şükürler olsun bebeğim benimle...pozitif...hala inanamıyorum,okadar ağladımki beni gören olmadı sandı ama ben hayatımın en mutlu gününde mutluluktan ağladım.rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu...inşallah kalp atışlarınıda duyarım...hepinize tşk ederim arkadaşlar...
tebrik ederimm jnm benimde yarın belli olcakk inş. benimde pozitif olur.
zeynep tebrikler canımmmmm
dönemdaşız inş.
darısıda bekleyen herkese.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?