Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

Screenshot_20230212-130550_WhatsApp.webp
evet transferin 6 günü yaptım son yaptığım da transferin 7.gunu bu sabah ki idrarla insallah vardır aksamustu kan vermeyi düşünüyorum 🙏

Herkese merhaba kızlar bende Şubat'ın 17.sinde transfer oldum transferden sonra 1 buçuk saat hastanede yattım ilk günü yatarak geçirdim daha sonra ayaklandim iş yapmiyorum ama oturuyorum evin içinde geziyorum bu gün eltimin ısrarı üzerine ( benimde yapasim varmış ) erken gebelik testi yaptım sonuç negatif hayallerim yerlebir oldu resmen 😔😔😔

Herkese merhaba kızlar bende Şubat'ın 17.sinde transfer oldum transferden sonra 1 buçuk saat hastanede yattım ilk günü yatarak geçirdim daha sonra ayaklandim iş yapmiyorum ama oturuyorum evin içinde geziyorum bu gün eltimin ısrarı üzerine ( benimde yapasim varmış ) erken gebelik testi yaptım sonuç negatif hayallerim yerlebir oldu resmen 😔😔😔
E bugün daha 3. Gğn çünkğ çok erken :) 6 dan sonra yapmaya basla ben öyle okumuştum ben de öyle yaptım

Maşşşalllah maşşşalllahhhhh maşşşalllahhhhh ohhhh kendim gibi sevindim yarın kaçıncı gündü senin bugün ayın kaçında transfer oldun
İşte orasida tuhaf 🤣 17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok etti

İşte orasida tuhaf 🤣 17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok etti
Yarın erken gebelik testiyle bi bak istersen bide Allah Allah 3 günde çıkmaz ama ya çatlatma iğnesi de olmadın di mi

Back
X